folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Trafik Kamera Goruntuleri İzleyin

Trafik Kamera Goruntuleri İzleyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

paylaşım için tşk yalnız 1. si kotalılara aşırı geliyor 1dk kada 30mb uçuruyor bende de var bir tane tüm istanbul izmir ankara ilçelerin önemli noktalarını izleyebilme

madem sen böyle bi paylaşımda bulundun bende birazdan editleyip ekleyeceğim sınırsıza geçeyim bi istanbulu bol bol izleyecem sabah akşam tabi bu işin ustaları vardır aramızda :)

buyrun çok kısa ama kotanın a.q

http://dosyam.net/?id=uvkfkp                          

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    saolda kamil seni o ne biçim link tahribattan banlandim birden :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi
    istanbulu nöruyum.. Kayserin olsaydi ne guzel olurdu : ((

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ganimet verdigin program çalismiyo hiç bi goruntu yok ayrica linki düzelt basinda bosluk var aceyip bi sayfa açilio ban yiyoz :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

GrayWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    ganimet verdigin program çalismiyo hiç bi goruntu yok ayrica linki düzelt basinda bosluk var aceyip bi sayfa açilio ban yiyoz :D

bi kere daha tıklarsan olacak inş bi dene : 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Kotanın Mına Koyar Bu

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yigiter
    yigiter's avatar
    Erkek

Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
    istanbulu nöruyum.. Kayserin olsaydi ne guzel olurdu : ((
    http://www.yayinnet.com/tv_izle.aspx?MID=17 Hollandada çekmediğini biliyorum :) Kanal38 canlı canlı..

http://www.kayseri-kentmuzesi.gov.tr/online.htm 

Kent müzesini gezebilirsin ama trafik kameralarını maalesef veremiyoz..Yeterli altyapıya şuanlık maalesef erişemedik :) Kaldırım ve raylı sistemden sonra inşallah teknolojiyede geliceez..

Googledan beni arayıpta buraya kadar gelen insanoğlu sözüm sana; her hakkı saklıdır :P
Toplam Hit: 1009 Toplam Mesaj: 8