folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Trafık Kaskodan Anlayan Varmı

Trafık Kaskodan Anlayan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Müridler geçen aylarda kaza yaptım. Hafıf viraj vardı yol ıslaktı bende hızlıydım. Frene basınca araba önce direğe çarptı sonra takla attı. Gece saat 4 falandı. Bende arabadan çıkıp ileri dekı benzın istasyonuna gidip kontör aldım yüzümü falan yıkadım. Babamı aradım o sırada babam arabanın yanına gelmış aynı anda polis gelmiş.

Polisi arabayı benım kullandığıma ınandıramadık ve raporuna sürücüsü firar etmiş yazdı.

Arabayı özel servise götürdük. O da olayı anlatan bir dilekçe yazdı. Kasko öder dedi. Sonra exper gelip ödenebilir raporu vermiş. Ama sigorta şirketi kabul etmedi.

Serviste aracın toplam malıyetı 6 mılyar çıktı. Şimdi ben sigorta şirketini mahkemeye versem parayı alabılırmıyım. Çünkü exper ödenebilir raporu vermış

Anlayan bi arkadas varsa yardımcı olursa çok makbule geçer çünkü 6 milyar :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı bi avukata danışsan daha iyi aydınlatır seni geçmiş olsun

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Exper ödenebilir raporu vermiş ödeme talimatı vermemiş. Eğer polis raporunda firar diye kaydedilmişsen işin zor baya ugrastırırlar :l

Edüt: Hocam dava açmalısın tabiki uğraştırırlar demişim ama dava mava uğraştırırlar demek istemiştim. Bu arada geçmiş olsun.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek

dava açman lazım üstad.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

benzin istasyonuna girdiysen ordaki kameralara yaralı bereli yansımışsındır :| bu görüntüleri benzin istasyonundan bi isteyin derim ben :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

pit10din

Yara olsa polisleride inandırırdık

Dava açsam parayı alma ihtimalım varmış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

slm hangi kasko şirketi senin duruma benzer bir durum benim başıma geldi 4 ay önce kaza yaptık araçta 7000 ytl masraf çıktı araba 2 haftada yapıldı kasko şirketi bizi tam 1.5 ay bekletti onaylamadı aksigorta kadar sahtekar bir kurum yok trafik sigortası kazada yaralananların parasını ödedi ama kasko şirketi ödeme yapmadı bizde mahkemeye verdik ama 1 yada 2 yıl sürebilir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    -----------------------------

dava açman lazım üstad.

-----------------------------
    Dava açayım da açtığım zaman kazanma ihtimalım nedir.

@metalati

Axaoyaktan kaskolu. 

Toplam Hit: 844 Toplam Mesaj: 8