Trafık Kaskodan Anlayan Varmı
-
Müridler geçen aylarda kaza yaptım. Hafıf viraj vardı yol ıslaktı bende hızlıydım. Frene basınca araba önce direğe çarptı sonra takla attı. Gece saat 4 falandı. Bende arabadan çıkıp ileri dekı benzın istasyonuna gidip kontör aldım yüzümü falan yıkadım. Babamı aradım o sırada babam arabanın yanına gelmış aynı anda polis gelmiş.
Polisi arabayı benım kullandığıma ınandıramadık ve raporuna sürücüsü firar etmiş yazdı.
Arabayı özel servise götürdük. O da olayı anlatan bir dilekçe yazdı. Kasko öder dedi. Sonra exper gelip ödenebilir raporu vermiş. Ama sigorta şirketi kabul etmedi.
Serviste aracın toplam malıyetı 6 mılyar çıktı. Şimdi ben sigorta şirketini mahkemeye versem parayı alabılırmıyım. Çünkü exper ödenebilir raporu vermış
Anlayan bi arkadas varsa yardımcı olursa çok makbule geçer çünkü 6 milyar :|
-
hacı bi avukata danışsan daha iyi aydınlatır seni geçmiş olsun
-
Exper ödenebilir raporu vermiş ödeme talimatı vermemiş. Eğer polis raporunda firar diye kaydedilmişsen işin zor baya ugrastırırlar :l
Edüt: Hocam dava açmalısın tabiki uğraştırırlar demişim ama dava mava uğraştırırlar demek istemiştim. Bu arada geçmiş olsun.
-
dava açman lazım üstad.
-
benzin istasyonuna girdiysen ordaki kameralara yaralı bereli yansımışsındır :| bu görüntüleri benzin istasyonundan bi isteyin derim ben :|
-
pit10din
Yara olsa polisleride inandırırdık
Dava açsam parayı alma ihtimalım varmış.
-
slm hangi kasko şirketi senin duruma benzer bir durum benim başıma geldi 4 ay önce kaza yaptık araçta 7000 ytl masraf çıktı araba 2 haftada yapıldı kasko şirketi bizi tam 1.5 ay bekletti onaylamadı aksigorta kadar sahtekar bir kurum yok trafik sigortası kazada yaralananların parasını ödedi ama kasko şirketi ödeme yapmadı bizde mahkemeye verdik ama 1 yada 2 yıl sürebilir...
-
teodos bunu yazdı:
-----------------------------dava açman lazım üstad.
-----------------------------
Dava açayım da açtığım zaman kazanma ihtimalım nedir.@metalati
Axaoyaktan kaskolu.