Trafik Kazası
-
Hocalar S.A
Bu akşam motorumla normal bir şekilde giderken yolun ortasında sol kaldırıma yanaşmış park halindeki arabanın sağından geçerken sağ ön koltukta oturan ablamız kapıyı açtı ve ben kapıya çarptım. Burda benmi suçluyum karşı tarafmı. Poliste net bişey söylemedi. Şoför beni hastaneye bıraktı tam içeri girecekken kaçtı gitti. Hareketlerine bakılırsa adamda alkolde vardı. -
geçmiş olsun
mantıken sen haklısın da belli olmaz bu işler, haklıyken haksız düşebilirsin :)
-
Polisi ayarlamıştır o, sen polisten alkol testi isteseydin keşke.
Alkollü olduğunu belirt yinede sana sorduklarında..
Onu s.et de, geçmiş olsun sen iyimisin hocam ?
EnableTurk tarafından 30/May/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende hiçbişey yok adam polisi çağıramadan kaçtı zaten. Suçlu ben çıkıcam galiba :)
-
Kalaman bunu yazdı
Bende hiçbişey yok adam polisi çağıramadan kaçtı zaten. Suçlu ben çıkıcam galiba :)
olum senin amk nicke hiç bakmadan yorum yapmışım :D Senmiydin :D Sana ne olucak ezmişsindir kapıyı alskfsdgsd :D
Hiç aklıma gelmezdi ya :D Halooooo geçmiş olsun kanka :D
-
araçlar sağlanmaz ; sollanır . sen sağdan gittiğin için suçlusun .
fakat adam tutanak tuttumu ? tutmadan kacıp gıttıgı ıcın adam suclu sayılır. sen plakasını vs aldıysan ,görgü yeri şahidi varsa senin lehine sonuçlanır. işin ilginç yani adam park halinde ise istediği kadar alkollü olsun burda suçlu değil hareket halinde olmadığı için.
geçmiş olsun .
hee yolun ortasında sol tarafta demişsin. Adam tamamen suçlu sen suçsuzsun hocam. tutanak tut umarım plakayı vs almıssındır. olmadı etraftan kamera goruntusu rıca et
hipokondriyak tarafından 30/May/14 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen perpanın ordan beşiktaşa inen tünele girdim çıktım beşiktaş da ışıklara 50 m kala trafik sıkısıktı kadının birisi taksinin arka kapıyı açtı birden ne olduğunu anlayamadan taksinin kapıya girip üstünden uçtum.Motor geride ben ileride :) çok şükür kaskım vardı motorada banada birşey olmadı. kalktım taksiciyimi yoksa kadını mı döveyim diye düşünürken ikiside baktım insanca davrandı özürler filan hastaneye gidelim kusura bakmayın gecmiş olsunlar filan..Dedim relax sakin ol buna şükret ve yoluna git..
çok şükür birşey olmadan atlattım
-
aynı olay müşterimin başına gelmişti %50 vermişlerdi
yine %50 verirlerse itiraz edersin
ada gittiyse o an polisiçağırman laz<ımdı bir sürü iş
yaz yaz< bitmez
DJ_Alper tarafından 30/May/14 07:50 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdıKalaman bunu yazdı
olum senin amk nicke hiç bakmadan yorum yapmışım :D Senmiydin :D Sana ne olucak ezmişsindir kapıyı alskfsdgsd :D
Hiç aklıma gelmezdi ya :D Halooooo geçmiş olsun kanka :D
Saol kanka Allaha şükür fazla bişeyim yok çağırdım hemen polisi şikayetçi oldumda bakalım nasıl sonuçlanacak.
2 Kapıyıda ezdiğim doğru yani :)