Trafik Kazası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kalaman
    Kalaman's avatar
    Erkek

Hocalar S.A 

Bu akşam motorumla normal bir şekilde giderken yolun ortasında sol kaldırıma yanaşmış park halindeki arabanın sağından geçerken sağ ön koltukta oturan ablamız kapıyı açtı ve ben kapıya çarptım. Burda benmi suçluyum karşı tarafmı. Poliste net bişey söylemedi. Şoför beni hastaneye bıraktı tam içeri girecekken kaçtı gitti. Hareketlerine bakılırsa adamda alkolde vardı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

geçmiş olsun

mantıken sen haklısın da belli olmaz bu işler, haklıyken haksız düşebilirsin :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Polisi ayarlamıştır o, sen polisten alkol testi isteseydin keşke.

Alkollü olduğunu belirt yinede sana sorduklarında..

Onu s.et de, geçmiş olsun sen iyimisin hocam ?

EnableTurk tarafından 30/May/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kalaman
    Kalaman's avatar
    Erkek

Bende hiçbişey yok adam polisi çağıramadan kaçtı zaten. Suçlu ben çıkıcam galiba :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Kalaman bunu yazdı

Bende hiçbişey yok adam polisi çağıramadan kaçtı zaten. Suçlu ben çıkıcam galiba :)

olum senin amk nicke hiç bakmadan yorum yapmışım :D Senmiydin :D Sana ne olucak ezmişsindir kapıyı alskfsdgsd :D 

Hiç aklıma gelmezdi ya :D Halooooo geçmiş olsun kanka :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

araçlar sağlanmaz ; sollanır . sen sağdan gittiğin için suçlusun . 

fakat adam tutanak tuttumu ? tutmadan kacıp gıttıgı ıcın adam suclu sayılır. sen plakasını vs aldıysan ,görgü yeri şahidi varsa senin lehine sonuçlanır. işin ilginç yani adam park halinde ise istediği kadar alkollü olsun burda suçlu değil hareket halinde olmadığı için. 

geçmiş olsun .

hee yolun ortasında sol tarafta demişsin. Adam tamamen suçlu sen suçsuzsun hocam. tutanak tut umarım plakayı vs almıssındır. olmadı etraftan kamera goruntusu rıca et 

hipokondriyak tarafından 30/May/14 01:23 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Geçen perpanın ordan beşiktaşa inen tünele girdim çıktım beşiktaş da ışıklara 50 m kala trafik sıkısıktı kadının birisi taksinin arka kapıyı açtı birden ne olduğunu anlayamadan taksinin kapıya girip üstünden uçtum.Motor geride ben ileride :) çok şükür kaskım vardı motorada banada birşey olmadı. kalktım taksiciyimi yoksa kadını mı döveyim diye düşünürken ikiside baktım insanca davrandı özürler filan hastaneye gidelim kusura bakmayın gecmiş olsunlar filan..Dedim relax sakin ol buna şükret ve yoluna git..

çok şükür birşey olmadan atlattım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aynı olay müşterimin başına gelmişti %50 vermişlerdi

yine %50 verirlerse itiraz edersin

ada gittiyse o an polisiçağırman laz<ımdı bir  sürü iş

yaz yaz< bitmez

DJ_Alper tarafından 30/May/14 07:50 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kalaman
    Kalaman's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    Kalaman bunu yazdı

olum senin amk nicke hiç bakmadan yorum yapmışım :D Senmiydin :D Sana ne olucak ezmişsindir kapıyı alskfsdgsd :D 

Hiç aklıma gelmezdi ya :D Halooooo geçmiş olsun kanka :D

Saol kanka Allaha şükür fazla bişeyim yok çağırdım hemen polisi şikayetçi oldumda bakalım nasıl sonuçlanacak.

2 Kapıyıda ezdiğim doğru yani :)

Toplam Hit: 1215 Toplam Mesaj: 9