folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Trafikte Sinyal Vermeyenler Buyrun Girin Bi Bakın

Trafikte Sinyal Vermeyenler Buyrun Girin Bi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Evet size sesleniyorum.Trafikte sinyal vermeden sağa sola dalanlar, Duranlar, Dönenler artislik yapan arkadaşlar,

Ne diye yapmışlar o sinyalleri neden kullanmazsınız anlamam.

O kullanmadığınız sinyal kolundan mekanizmasına, ampullerindene tüm elektrik aksamına kadar hepsi biryerinize girsin tamammı..

Bıktım artık.Trafikte hergün ne kadar dallama var göre göre bi hal oldum.Hayır ehliyeti kasaptanmı alıyorsunuz bakkaldanmı alıyorsunuz.Hele hele şahin ve doğancılar içinizde bir tane insan yokmu ?

Daha bu sabah bu yağmurda bu trafikte yemin ederim yanımdaki kadın 40 km ile giderken gözlerine makyaj yapıyor kalem filan çekiyordu.Kornaya bastım beni gördüde elinden kaydırdı kalemi gözünü çıkartıyordu..O an bi foto çeksemde sizlere gösterseydim keşke..Savaş boyalarını sürmüş gibiydi..

Siz trafik canavarlarına sesleniyorum.

ADAM OLUN LAN..........

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Sinyal kolu iyi gidiyo onlara :)

Makyaj bişey değil. Ben bulmaca çözen manyak bile gördüm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hoca bi yanaşma hareketi gösterseydin sağ sol sinyali 4 leri hanfendi ye tanıtsaydın :D =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca bi yanaşma hareketi gösterseydin sağ sol sinyali 4 leri hanfendi ye tanıtsaydın :D =)

Manyak karı kornadan korkunca boyayı yüzüne gözüne sürdü :) Sonra ben ve arabadakiler götüyle güldü :D

Hanımefendi delirdi üzerimeize kırdı hatta küfür filan etti bide :D hem suçlu hem güçlü ya

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

Manyak karı kornadan korkunca boyayı yüzüne gözüne sürdü :) Sonra ben ve arabadakiler götüyle güldü :D

Hanımefendi delirdi üzerimeize kırdı hatta küfür filan etti bide :D hem suçlu hem güçlü ya

aynen abim öyle babamın dediği gibi saçı uzun aklı kısa :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Shawn bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

aynen abim öyle babamın dediği gibi saçı uzun aklı kısa :D

Ah bizim peder olacaktı hocam yerinde rumeli artık ne şey sürüyorsa :D motorundan şanzumanına kadar boyardı valla onu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bizim sürücü kursundaki manyak hoca hep derdi " Bu ülkenin trafik canavarları kadınlar ve şahincilerdir " diye :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi dakka bu konuda içinizde en dertli olan benim !!!! Tamı tamına 10 senelik halk otobüscüsüyüm istanbul trafiği beni en sonunda ya kanser yada verem edecek size şimdi dallama çeşitlerini yazıyorum...

1-)Telefonla konuşarak yol almaya (!) çalışanlar

Eee be beyinsiz insanlar ne diye telefonla konuşurken direksiyon başına geçersin zaten beynin küçücük yolda gidemiyorsun bi de telefonla mı konuşuyorsun ya adam dışarda bekliyor görüyorrum ya dışarda bekliyor arabaya binip çalıştırıyor sonra telefonu açıp konuşuyor ya böyle beyinsizlik bi tek bizim millette mi var ya ?? Küçük bi anım ümraniye çarşı istikametinde ilerlerken daha doğrusu ilerleyemezken önümde giden öküz 10km hızla elinde telefon bi elinde direksiyon tın tın yolun ortasında gidiyordu ben de geç kalmıştım ana durağa en sonunda yolda durduğunda gittim yumruğu bi çaktım ağzındaki sigara telefon ayrı yere gitti inmeye çalıştı kapıyı tuttum adam gibi git yolunda dedim bişey yapamadı öküz oğlu öküz

2-)Sol şeride tecavüz eden öküzler

Bu öküzler genelde sol şeritte gidip de hiç gidemezler ne kendileri giderler ne de başkalarına yol verirler sen üstüne otobüsü yatırınca da bu sefer f1 sürücüleri gibi hızlanırlar ufak bi anımı anlatayım yine ümraniye trafiğinde gidiyoruz sol şerfidi doğancı şahinci bi öküz kapatmış ama gitmiyor selektör korna yapıyorum yok gitmiyor bana da yol vermiyor geçeyim düşün sağdan bile geçemiyorum en sonunda otobüsü bi yatırdım üstüne anında frenledi öküz.

3-)Bayanlar (Allah bana başbakanlığı nasip ederse ilk işim tüm bayanların ehliyetini iptal edip ayrı bir sınav şekli çıkarmak)

Ya bütün sürücülük eğitimi Y kromozumundamıdır nedir ya ? Bir tane doğru düzgün araba kullanan kadın görmem mi ben ya  1 kişi gelsin ben süper araba kullanırım kimseyi sıkıştırmam kendim de sıkışmam gereken hızda giderim yol kurallarını iyi bilirim desin Allah aşkına ya bir kere çıksın karşıma bir bayan ya ne park edebiliyor ne sinyal verirler ne de yol verirler ayrıca kendileri de gitmezler. Ve siz erkeklere seslenmek istiyorum lütfen siz araba kullanmasını biliyorken yanınızdaki bayan sürmesin!!!!! Ufak bir anım bir gün boş otobüsle yakıt almaya gidiyorum otobanda gidiyorum en sol şeritteyim hızım da 100ü geçmiş gidiyorm ilerde bağlantı yoluna girecem soldan döneceğim içim şeridi kapatmış gidiyorum aynadan bi baktım bi araba beni sağdan geçmeye geldi ama nasıl geliyor sağ şeride geçtiği gibi üstüme doğru geliyor  nerdeyse arabanın arkasına vuracak o kadar yanaştı yandan ben biraz hızımı düşürdüm kadınla yanyana geldik ben dönüşe yakın iyice hızımı azalttım kadın hala 3-5 cm yanımda takip ediyor iyice hızımı düşürüp öne kadar gelmesini bekledim havalı kornayı açıp bi bastım teyzem sağa savruldu meğer dalmış gerizekalı nerdeyse ortadan vuruyordu kendine geldi kornanın sesinden:|

Kadınlara tavsiyem

*Lütfen lütfen lütfen!!!! koltuğunuzu en öne çekmeyin!! Çok iğrenç gözüküyorsunuz!!!

*Lütfen otomotik vites araba sürün çünkü düz viteste rampada çok kaçırıyorsunuz!

*Lütfen hızınızı biraz arttırın

*Lütfen hızınız ve aceleniz yoksa lütfen ama lütfen sağ şeritte kalın

*Lütfen dönmeden önce 100mt kadar  sinyal vermeye başlayın 10km önceden yada 1mt önceden yada dönerden ve döndükten sonra sinyal vermeyin. Ya bi kadın döndükten sonra neden sinyal verir ? Garip

*Lütfen korkarak araba sürmeyin tamam kurallar çok önemli otobanda maximum 120km hızdır ama birisi sizden yol istediğinden lütfen sağa geçin!

*En önemlisi şu lanet makyajınızı arabada tazelemeyin!!!!!!!!!!!!!!!

4-)Lanet olası dolmuşcular ve taksiciler

İETTnin bize verdiği gaza göre büyük ihtimalle tüm dolmuşlar özel halk otobüslerine dönüştürelecek yoksa çok yakında kan gövdeyi götürecek çünkü şerefsiz belediye başkanı artık metrobüsle doldurduğu dolmuş yollarından aldığı dolmuşları nereye koyacağını şaşırdı. Ya böyle kanunsuz böyle eğitimsiz cahil pislik insanların bulunduğu bir toplu taşıma şekli yok ya adamlar istediği yerde istediği gibi durup yolcu alıp indirebiliyor tek laf edemiyorsun anında bütün köpekleri tinercileri üstüne salıyorlar daha 1 hafta önce kavga ettik onlardan 2 dolmuş bizden 1 otobüsün camları gitti. Taksiciler ya Allah aşkına istanbuldaki taksici sayısı tüm türkiyenin taksici sayısının kaçta kaçı acaba ? Ya 10mtkareye 10 taksi düşecek nerdeyse şerefsizler bi de boş olduğu halde yolda giderken önüne kırar oraya buraya dalar ne sinyal verir ne bişey istediği yerde durur istediği yere park eder en öküzü okuma yazma bilmeyini bile taksicilik yapıyor sıfır denetim sıfır kanun sözde sigara içmek yasak ya adamın camında sigara içmek yasak adamın elinde sigara camdan çıkarmış elini soldan tın tın gidiyor.

5-)Beyinsiz tır ve ağır taşıt sürücüleri

Bu öküz grubu genelde şehir içine istedikleri saatte girerler yasak olduğu halde duraklara istedikleri gibi park edebilirler çıkıp bişey dediğinde ise adamın insan değil bi iguana olduğunu anlarsın çünkü dediğini ne anlıyor ne de konuşabiliyor öküzler işte daha bugün taze bir olay öküzün biri kimyasal taşıyan bir tırla bizi durakta sıkıştırarak geçti otobüsün içi yolcu dolu nerdeyse camlara takıyordu römorku adamın yanına gittim ne yapmaya çalışyıorsun dedim adamın dediği laf bu yolun ortasında duruyorsun. Ulan öküz durakta yolcu indiriyorum orası durak neresinde duracam başka sen nasıl bir hayvansın ki benim üstüme yatırıyorsun tırı hayvanoğlu hayvan otobüsün içinde onlarca insan var bu kadar beynin basmıyor mu dedim adamım laf şu "kimin hayvan olduğu belli" böyle öküz ve cahil oluyor işte bu hayvanoğlu hayvanlar.

Şuan ellerim titriyor şu istanbul trafiğindeki dallamaları düşündükçe benim aklıma gelen öküzler bu kadar çok şükür pazartesi günü ders başlıyor ben de okululma gidiyorum yoksa sinir hastası edecek bu trafikteki öküzler.

Not: Burda yazılanlar bir zümreyi bi kitleyi hedef almamaktadır her gruptan temiz terbiyeli eğitimli insanlar mevcuttur zaten (dolmuşcu taksici tırcı sürücü vs..)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

bir dokun bin ah işit bu olsa gerek

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Evet size sesleniyorum.Trafikte sinyal vermeden sağa sola dalanlar, Duranlar, Dönenler artislik yapan arkadaşlar,

Ne diye yapmışlar o sinyalleri neden kullanmazsınız anlamam.

O kullanmadığınız sinyal kolundan mekanizmasına, ampullerindene tüm elektrik aksamına kadar hepsi biryerinize girsin tamammı..

Bıktım artık.Trafikte hergün ne kadar dallama var göre göre bi hal oldum.Hayır ehliyeti kasaptanmı alıyorsunuz bakkaldanmı alıyorsunuz.Hele hele şahin ve doğancılar içinizde bir tane insan yokmu ?

Daha bu sabah bu yağmurda bu trafikte yemin ederim yanımdaki kadın 40 km ile giderken gözlerine makyaj yapıyor kalem filan çekiyordu.Kornaya bastım beni gördüde elinden kaydırdı kalemi gözünü çıkartıyordu..O an bi foto çeksemde sizlere gösterseydim keşke..Savaş boyalarını sürmüş gibiydi..

Siz trafik canavarlarına sesleniyorum.

ADAM OLUN LAN..........

bu tip arkadaşlardan birisi bayağa bir dengesiz sürdükten sağ sol zig zag atıp (sinyalsiz) sonra  (kamyon şöförü) gelip sol arka çamurluğuma çaptıktan sonra kaçmaya kalkıştı bende inip arkadaşın kamyonuna nazikçe tırmandım, medeni bir şekilde kapıyı açtım ve kibarca boğazından tutarak yola indirdim, mantık ve ikna ikilisinin yardımıyla hatasını anlayana kadar durumu bir güzel izah ettikten sonra yolun kenarına dinlenmesi için bırakıp rutin olarak işime gittim. bu olay 3 ay önce gerçekleşti ve trafik kamerası yakalamış olacak ki dün sabaha kadar gözetim altında tutuldum. arkadaşa biraz fazla medeni davranmışım bünyesi kaldırmamış, kendisi şikayetçi olmamış ama o tarihten beri rahatsızmış ve biraz yatakta doktor yüzü görmüş şahıs şayet ahirete intikal etseydi bugün ben de muhtemelen içeride olacaktım, yani siz siz olun eşşeğe at muamelesi yapıp böyle tipleri adam yerine koyup medenice konuşma girişiminde bulunmayın, zira elinizin tonajını ayarlamazsanız durum tehlikeli olabiliyor. devletimiz enteresandır teşekkür etmesi gerektiği yerde; birazcık şekil ve şemalini değiştirilen sudan gidip dönmüş eşeğe tazminat istiyor hatta içeri girme riskiyle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. pesüpanallah çekip geçip gitmek şimdilik en iyisi...

edit: bu arada emniyette tanıdığınız yoksa masada oturup çay kahve içerek monitör başında sabahlayamaz, ayyaş ve tinercilerle kanka olursunuz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bigün taksicinin biri karaköy bankacılar caddesinde göt kadar yolda tam ortada gidiyor.Bir duruyor yolcu almaya kalkıyor bir sağa kırıyor korna selloktor banamısın demiyor :) tam köprüye çıkarken yine yolun ortasında durdu :D bilerek ve isteyerek bende arka çamurluğuna sağlamca bir oturttum :D

Allahtan o zamanlar bende tipo vardı tampon kalın plastik hiç birşey olmadı :D

taksici dışarı çıkıyordu snra 4 kişi birden bittik tepesinde.bindi bastı gitti yavşak

Toplam Hit: 1276 Toplam Mesaj: 10