Trakya Üniversitesi Kütüphanesinden Yayın Sağlayabilecek
-
Müridler, 4. sınıfım Tarım Ekonomisi Bölümü, bir hoca var dersi zor ne kitabı var ne de notu. Dersi 46 kişi alıyoruz. (15 kişi alttan) Her neyse kadına kaynak soruyorum "en iyi kaynak kendi ders notlarınız" diyor. İyi güzel ama derste makinalı tüfek gibi anlatıyor kimse birşey anlamamış. Herkesin notu düşük. En yüksek 58 var. 60'lık sistem var diyor. Üst sınıflardan herkes "finale ekliyor biraz sınıfın yarısını öyle geçiriyor" diyor. Bende gittim o anabilimdalında ki başka hocalara kaynak sordum yarım yamalak kitap adını söylediler. Daha sonra araştırdım ve kitabın tam adını, yazarını öğrendim fakat bizim kütüphanede yok kitapçılarda da yok. Trakya Üniversitesi' nden bir hoca... Eğer orada okuyan mürid varsa bana finallerden önce kargo yapabilirse minnettar olurum. Kitap ücretini hemen yollayabilirim hiç sorun değil yeter ki kalmadan mezun olayım şu üniversiteden.
Kitap burada: http://193.255.140.18/Yordam.htm?-ac=arama&cAlanlar=%C3%87iftlik%20Y%C3%B6netimi&aa=betik
Sınıflama 630.68/İna Demirbaş 0038860 Bölüm Merkez Oda Kopya/Cilt k.1 Sağlama Şekli Bağış Birliktelik İlinti Ödünç Sayısı
-
Yukari.
-
Trakyalı bulunması lazım bre :)
Senin için up olsun bakalım...
-
Guncel.