Travian Server

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlar travian veya ogame server kurmayı düşünüyorum kuzenimin datacenteri var bu datacenterda 1 adet benim serverim bulunmakta kullanmıyorum ne zamandır ancak oyyun özellikleri nasıl olmalı kısaca herkesin düşüncesini almak istedim 

Not: ikariam serverda olabilir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

tbt icin yapcaksan hic bulasma boka sariyo cunku.

tecrubeyle sabit

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

minecraft kuralım :)

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hem tbt hem genel yapıcam ben hayatımda hic mine oynamadım bilmiyorum ki usta ya

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam bu travian ikariam türü oyunlar için çok oyuncu lazım, mine için de ya çok oyuncu ya da değişik modlar filan lazım, bi de mine için sağlam ram-net hızı lazım. serverın özellikleri neler?

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hocam 8 gb ram var :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

ko kurun pk atak

Anarsistherif...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zor bi Mu Online 97d server açalım mükemmel olur... Tahribat-Mu olsun adıda yemin ediyorum çok deli sarar. Öğrenmesi de kolay bir strateji,karakter geliştirmeli oyun... Guild war ve eventleriyle tadından yenmez.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Zor bi Mu Online 97d server açalım mükemmel olur... Tahribat-Mu olsun adıda yemin ediyorum çok deli sarar. Öğrenmesi de kolay bir strateji,karakter geliştirmeli oyun... Guild war ve eventleriyle tadından yenmez.

Mantikli . Pvp mu zevkli olur. Ama tahribat mu dersen yonetim takar çelmeyi. Public bi sw yapilmali.

Anarsistherif...
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 9