Trendyol İndirim Kodu Olan ?
-
beyler bi ayakkabı alacam trendyol'dan indirim kuponu olan filan varsa biraz düşürelim
fazla eliyor azıcık böyle bi iyilik yapacak olan varsa sevinirim
-
indirim kuponu su an sadece türkcell liler için olan var o da 10 tl idi yanlış hatırlamıyorsam..
ama baska forumlarda hediye ceki yüklü hesap satanlar var onlara bak istersen..
-
hickirik13 bunu yazdı:
-----------------------------indirim kuponu su an sadece türkcell liler için olan var o da 10 tl idi yanlış hatırlamıyorsam..
-----------------------------gogılda bi arama çektim ama eski konular çoğu ki zaten alacağım ürün beni aşıyor bide para vermek sıkıntı türkcell ile nasıl alıyoruz indirimi
not : bende de limango çek var 20 tl takas edebilirik
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------hickirik13 bunu yazdı:
-----------------------------indirim kuponu su an sadece türkcell liler için olan var o da 10 tl idi yanlış hatırlamıyorsam..
-----------------------------gogılda bi arama çektim ama eski konular çoğu ki zaten alacağım ürün beni aşıyor bide para vermek sıkıntı türkcell ile nasıl alıyoruz indirimi
not : bende de limango çek var 20 tl takas edebilirik
-----------------------------ben de hesap yok su anda ama suraya bakabilirsin.satan cok
http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=54670258&mpage=213
türkcell olayını bilmiyorum bakayım ögrenirsem yazarımm
buraya da bak..
-
hocam işin açıkcası buradan mürid arıyorum mürid kardeşliği :W
verecek param yok takas olur hayır duası olur baaşka zaman ödeşme şeklinde olur bekliyorum çıkar biri belki
-
hadi gençler paylaşımcı olun up :W
-
kardeş bende yokta birinde vardı tanıdık yakalayabilirsen tabi pm atayım msn adresini görüş istersen
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------kardeş bende yokta birinde vardı tanıdık yakalayabilirsen tabi pm atayım msn adresini görüş istersen
-----------------------------
kim Pampa o :W -
pm atıom al
-
fazla varsa bende alabilir miyim bende ayakkabı almayı düşünüyorum