Trfikri Yeni Sistem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Arkadaşlar siteme yeni uygulama kodladım yeni bitti adı empati şöle açıklayayım ; Ülkeyi siz yönetseydiniz ne yapardınız ? .  Size şama gelebilir zaten sacma bir uygulama ama yinede canım sıkıldı boş durmaktan iyidir. Banaa destek olursanuz sevinirim  http://www.trfikir.com   menüde empati var yanında yeni yazıyor zaten.  1 saat  oldu yürülüğe koyalı.

Şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bu tasarımı gözüm bi yerden ısırıyo ama çıkaramadım... :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

css tahribatın css kullandım hocam tablo yapısı aynı ondandır.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 3