Tr.Gg Uzantılı Web Sitesine..
-
merhaba arkadaşlar..
tr.gg uzantılı bir web sitesine saldırı amacı ile neler yapılabilir ? denyo işe yararmı, illaki yararda nasıl kullanmamız lazım? sonuçta forum sitesi deil öle saçma sapan resimler yazılar vs..vs..
index atılırmı diycemde bu kullanıcı adı ve şifreyi ögrenmeden mümkün deil diye biliyorum.
kullanıcı adı ve şifreyi ögrenmek için bişiler yapılabilirmi denyoyla veya denyosuz, yada en basit yoluyla site uzun süreligine kitlenebilirmi?
sitenin içine anlamsız birsürü yazı yazılabilirmi. vs..vs..
konu gereksiz görülebilir lakin hakkatten buna ihtiyacım var. eyw müridler..
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------merhaba arkadaşlar..
tr.gg uzantılı bir web sitesine saldırı amacı ile neler yapılabilir ? denyo işe yararmı, illaki yararda nasıl kullanmamız lazım? sonuçta forum sitesi deil öle saçma sapan resimler yazılar vs..vs..
index atılırmı diycemde bu kullanıcı adı ve şifreyi ögrenmeden mümkün deil diye biliyorum.
kullanıcı adı ve şifreyi ögrenmek için bişiler yapılabilirmi denyoyla veya denyosuz, yada en basit yoluyla site uzun süreligine kitlenebilirmi?
sitenin içine anlamsız birsürü yazı yazılabilirmi. vs..vs..
konu gereksiz görülebilir lakin hakkatten buna ihtiyacım var. eyw müridler..
-----------------------------Hocam armut piş ağzıma düş olmuş bu..
Tahribat'a üyesin yaw, bi araştır bakalım siteyi neler var.. Ney nasıl yapılır vs...
-
yaw hojam araştırmaz olurmuyum tabiki araştırdım lakin denyoyu kullanmayı pek bilmiyorum kabataslak biliyorum oda forum sitelerinde verim alabiliyorum işte post gönderme konu açma üye oluşturma vs. tr.gg uzantılı sitede böyle bişey yapamıyorum denyo ile o sebeple yardım istedim googledada araştırdım bi bok yok ee napacam tahribattan yardım alcam armut piş agzıma düş deil yardım istiyom :|
edit: len daha 1 aylık üyesin ''araştır bi siteyi bak neler var''mı diyosun ben 3 yıldır araştırıyorum bu siteyi hoja rahat ol
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------yaw hojam araştırmaz olurmuyum tabiki araştırdım lakin denyoyu kullanmayı pek bilmiyorum kabataslak biliyorum oda forum sitelerinde verim alabiliyorum işte post gönderme konu açma üye oluşturma vs. tr.gg uzantılı sitede böyle bişey yapamıyorum denyo ile o sebeple yardım istedim googledada araştırdım bi bok yok ee napacam tahribattan yardım alcam armut piş agzıma düş deil yardım istiyom :|
edit: len daha 1 aylık üyesin ''araştır bi siteyi bak neler var''mı diyosun ben 3 yıldır araştırıyorum bu siteyi hoja rahat ol
-----------------------------Öncelikle bu işin domain ile alakası yok.. Tr.gg olması birşeyi değiştirmez. Denyo'yu formların olduğu her yerde kullanabilirsin. ama tabi ayrıca alınmış güvenlik önlemleri olabilir. IP kaydeder captcha koyar vs vs...
Denyo ile ilgili ayrıntılı anlatım da bulabilirsin sanırsam...
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------yaw hojam araştırmaz olurmuyum tabiki araştırdım lakin denyoyu kullanmayı pek bilmiyorum kabataslak biliyorum oda forum sitelerinde verim alabiliyorum işte post gönderme konu açma üye oluşturma vs. tr.gg uzantılı sitede böyle bişey yapamıyorum denyo ile o sebeple yardım istedim googledada araştırdım bi bok yok ee napacam tahribattan yardım alcam armut piş agzıma düş deil yardım istiyom :|
----------------------------- -
http://www.tahribat.com/denyolaunch/denyolaunch.asp hocam biliyoum okudum, da ben size derdimi anlatamadım herhalde neyse sağolun eyw.
konu kilit.delete.
-
yok be brader yormakla ilgisi yok sadece bele bişey varmı onu ögrenmek istedim işime çok yarıycaktı.. ama halen inanıyorumki index atamasanda sitenin içine abuksubuk bişeyler, kilitleme, dondurma gibi vs şeyler yapılabilir gibi gelio neyse saol