folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Trine 2009 Sorun

Trine 2009 Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    geçenlerde bi arkadaşımız trine isimli oyun paylaşmıştı can sıkıntısı indirdim kurdum oyuna gireceğim sırada PhysXLoader.dll bulanamıyor dedi www.dll-files.com dan PhysXLoader.dll dosyasını indirdim attım oyun klasörü içinde bu sefer oyuna girdi fakat menü kısmında dondu ne mouse hareket ediyor nede yön tuşları ile menüde gezebiliyorum sistemim oyuna yetiyor nasıl çözebilirim ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    -----------------------------
    geçenlerde bi arkadaşımız trine isimli oyun paylaşmıştı can sıkıntısı indirdim kurdum oyuna gireceğim sırada PhysXLoader.dll bulanamıyor dedi www.dll-files.com dan PhysXLoader.dll dosyasını indirdim attım oyun klasörü içinde bu sefer oyuna girdi fakat menü kısmında dondu ne mouse hareket ediyor nede yön tuşları ile menüde gezebiliyorum sistemim oyuna yetiyor nasıl çözebilirim ?

arkadaş aynı konu baslıgı altında bir link vermişti onları yukle kur düzeliyor aynısı bende de olmustu :| 

dit dit edit : 

buyur hacım linkler 

Phyx Driveri:  http://us.download.nvidia.com/Windows/9.09.0428/PhysX_9.09.0428_SystemSoftware.exe

yada

http://www.softpedia.com/get/Programming/Components-Libraries/Microsoft-Visual-C-Redistributable-Package.shtml

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    hocam teşekkür ederim bi deneyim

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    hocam burada nvidia yazıyor benim kart ATI :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    hocam burada nvidia yazıyor benim kart ATI :/

aynı tepkıyı bende vermıstım onemlı değil hocam fark yaratmıyorum benımkıde ati :W sen yukle gıtsın W: 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    sağol hocam çalıştı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

oyuna giriyorum, new game yapıyorum.tam loading ekranından sonra trine.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılacak diye hata veriyor.  physx ile mi ilgilidir?

ekran kartı ati radeon 3800 serisi 1024mb
    2 gb ram
    2.4ghz c2d 

zaten istenilen şeylerin hepsi var ama sorun yaşıyorum hala.bu hatayı alan var mı?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 7