Trine 2009 Sorun
-
geçenlerde bi arkadaşımız trine isimli oyun paylaşmıştı can sıkıntısı indirdim kurdum oyuna gireceğim sırada PhysXLoader.dll bulanamıyor dedi www.dll-files.com dan PhysXLoader.dll dosyasını indirdim attım oyun klasörü içinde bu sefer oyuna girdi fakat menü kısmında dondu ne mouse hareket ediyor nede yön tuşları ile menüde gezebiliyorum sistemim oyuna yetiyor nasıl çözebilirim ?
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
geçenlerde bi arkadaşımız trine isimli oyun paylaşmıştı can sıkıntısı indirdim kurdum oyuna gireceğim sırada PhysXLoader.dll bulanamıyor dedi www.dll-files.com dan PhysXLoader.dll dosyasını indirdim attım oyun klasörü içinde bu sefer oyuna girdi fakat menü kısmında dondu ne mouse hareket ediyor nede yön tuşları ile menüde gezebiliyorum sistemim oyuna yetiyor nasıl çözebilirim ?
-----------------------------arkadaş aynı konu baslıgı altında bir link vermişti onları yukle kur düzeliyor aynısı bende de olmustu :|
dit dit edit :
buyur hacım linkler
Phyx Driveri: http://us.download.nvidia.com/Windows/9.09.0428/PhysX_9.09.0428_SystemSoftware.exe
yada
-
hocam teşekkür ederim bi deneyim
-
hocam burada nvidia yazıyor benim kart ATI :/
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
hocam burada nvidia yazıyor benim kart ATI :/
-----------------------------aynı tepkıyı bende vermıstım onemlı değil hocam fark yaratmıyorum benımkıde ati :W sen yukle gıtsın W:
-
sağol hocam çalıştı
-
oyuna giriyorum, new game yapıyorum.tam loading ekranından sonra trine.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılacak diye hata veriyor. physx ile mi ilgilidir?
ekran kartı ati radeon 3800 serisi 1024mb
2 gb ram
2.4ghz c2d
zaten istenilen şeylerin hepsi var ama sorun yaşıyorum hala.bu hatayı alan var mı?