folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Tripadvisor, Zomato Sitelerinde Like Yorum Hizmeti Satan Var Mı?

Tripadvisor, Zomato Sitelerinde Like Yorum Hizmeti Satan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Tripadvisor, Zomato Sitelerinde Like Yorum Hizmeti Satan Var Mı? arkadaşlar mekan için lazım hizmet satan bulamadım var mıdır satışı?

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bu hizmeti nasıl sağlıyorlar manuel elle mi yapıyorlar yoksa api falan mı var ? API Varsa yardımcı olabilirim

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bu hizmeti nasıl sağlıyorlar manuel elle mi yapıyorlar yoksa api falan mı var ? API Varsa yardımcı olabilirim

hocam hiç bilmiyorum o kısmını ama alıcısı çok api sistemi oluyorsa yalnız ben değil ulaşabılırsen 300-500 tane mekan anında reklam amaçlı alır ürününüzü şu an piyasada sıkıntı var geçen sene adamlar doldurmuş yorumu puanı rekabet edılmıyor herıflerle sımdı de yapan yok olsa alıcısı çok cıkar bakınıyoruz bız de bır umut

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

kaç yorum kaç lira eder değerini çıkartın değer ise manuel cilala parlat şeklinde yaparım :D 

next next next install
Toplam Hit: 1854 Toplam Mesaj: 4
zomato tripadvisor