Tripod Lazım 2. El Temiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar iletişim fak. okuyorum ve ilk projemizi hayata geçirmek üzereyiz. handcam var elimizde sony 720p, aslında okuldan pro kameralar alacaktık ama pürüzler çıktı kendi imkanlarımızla çekicez.

sormak istediğim bi kaç bişeyde var.

bu tripodlara kamerayı nasıl takıyoruz her kamera olurmu takılır mı?

bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

2. el sağlam bişey almak istiyoruz

yeni başladığımız için pro olmasına gerekyok 40-50 liralık bişey olsun yeter

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

profesyonel almayacaksan sıfırı 40 - 50 lira hocam zaten 2.eli napıcan ? 
    normal vida takar gibi takıyon kameraya tripodun en üstünde bi parça oluyo onu çıkar kameranıın altında yer olur onun için oraya tak parçayı sonra tripoddan söktüğün yere tak oldu bitti :D  

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emango
    emango's avatar
    Erkek

ben almıştım 50 lira hocam, tripodun üzerinde bir parça var içinde vida var onu kameranın altında kendiliğinden bulunan vide yuvasına vidayı takar gibi takıyorsun ve kamerayı tripoda sabitliyorsun bitti bu kadar :D

www.medyamango.com +dijital hizmetler - Her türlü web sitesi işiniz yapılır, Wordpress ile alakalı işleriniz yapılır.
Toplam Hit: 928 Toplam Mesaj: 3