Trky Dns Ayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://serazat.trky.net/trky-dnsayar/?p=3.0.1/

http://serazat.trky.net/trky-dnsayar_in.php

TRKY-DnsAyar, kendi türündeki ilk ve tek programdır.

Bu programı geliştirme nedenimiz; günlük olağan internet kullanımımız esnasında alan adı sunucularındaki problemler nedeniyle sıkça karşılaştığımız "sayfa görüntülenememesi, alan adı bulunmaması, alan adı sunucu sorgu isteklerinin çok yavaş olması nedeniyle internette dolaşma hızının yavaşlaması,v.b." gibi olumsuzluklardan duyduğumuz sıkıntı ve bu sıkıntıyı bertaraf etme ihtiyacı duymamızdır.

TTNet'te çalışır durumda, hizmete hazır çok sayıda dns sunucusu vardır. Ama DHCP sistemlerindeki yapılandırma/bakım eksikliği nedeniyle; anlamsız bir şekilde; tüm kullanıcılarına aynı dns sunucusu adreslerini atayarak bu sunucularda yığılmaya ve yığılmanın sonucu olarak da yukarıda bahsettiğimiz performans problemlerine neden olmaktadır.

TRKY-DnsAyar kurulduğu andan başlayarak çalıştığı süre zarfında; TTNet ve Türkiye genelindeki diğer internet servis sağlayıcıları tarafından işletilen dns sunucularından iyi durumda olanlar arasından hazırladığımız listeden size en uygun olanını seçerek, en iyi performansı alacağınız dns sunucusunu kullanmanızı sağlar.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

10 yıl öncesinin programı bu :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

dns değiştirmek için program kullanan varmı la hala :/

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

tebrikler, yalnız ekran görüntüsüne baktım da çok karmaşık biraz daha sade görünümlü olsa fena olmaz.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

5 yıllık ttnet'liyim. 5/10 kere falan yaşamışımdır o problemi. o yüzden gerek yok. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güncel dosya: Sürüm 3.0.1 (05/12/2009)

Güncel dosyaya bak :D

sansar ne copy/paste adamsın ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 884 Toplam Mesaj: 6