Trojan Ehli Babajanlara..
-
karşı PC deki gerzege istediginizi yedirebileceginizi düsünün. yani ben ne istersem onu tiklatabilirim, trojan server, keylogger vs. kac oldu denememe ragman ANTİ VİRÜS engeline takiliyorum. aklamayi falan denedim ama gene yakalaniyor.
daha önce dalmistim o pc ye ama yenilemisler! beyler yeniden girmem çok gerekli...
bu arada karsi PC de anti-vir adinda bir av yüklü. bu av yi internet cafelerde setupini indirip kuruyorum ve onun görmeyecegi bir trojan serveri olusturmaya calisiyorum. farkli trojanlari akliyorum ama genede av cok saglam şıpadanak yakaliyor. bana birseyler önerirmisiniz...?? -
bazı antivirüsler çok ipne oluyor bende de bazen o durum oluyor değişik trojanlar denemeye çalış :D
-
hoca kendin yazmadıkca veya yeni cıkmadıysa hepsini yakalar...
bazı forumlarda görmüstüm hex kodlarıyla oynayıp tanımsız yapıolarda bilmiom ayrıntısını... -
ya bu hex olayi icin asm falanda bilmek gerekiyor azicik. döküman arsivinde holy hojanin yazdigi hexle ilgili bir döküman var okudum ancak oda program cracklamakla ilgili biseyler anlatiyor. bu hex ve asm olayini biri biraz açabilir mi?
bi kod vardi trojanlara özel sadece bir kac harf ve rakamdan olusan "asf12319asfna!" gibi bisey. avlerde bu prensiple calisiyordu yanilmiyorsam. bu kodu gören av virüs var diye bööürüyodu. olusturdugumuz serverin kodlamasini hex le actigimizda bu kod kismini mi degistirecegiz. yada baska bisey mi?
Toplam Hit: 2163 Toplam Mesaj: 4