Trojan Horse... Cleaning ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

2003 serverda  Norton Antivirus 10.0  var  20 gundur falan  ugrayamamıstım fırmaya.. geldiğimde   ortalık vırus, trojan dolmus. Vıruslerı sıldım ama Torajan horse  APQ181 APQ68... gibi sürekli trojan uyarısı verıyor. Trojan guarder  7.2 ydı galıba gold versıyonu ıle tarattım falan bişey bulamadı ama sureklı  hata verıyor   bi tavsıyenız varmı arkadaslar nasıl kurtulurum bundan ?  sanırım bırde  port scaner kurmak gerekecek değil mi ?

Birde buldugu trojanın location u unknow :) napıcaz 

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.tahribat.com/downlink.asp?kategori_id=17 

burda aradığını bulabilirsiniz hazırcı olma... tahribat'ın bazı program hizmetlerinden yararlanabilirsin:))))

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

hacı bir hafta falan iş yerine uğramadım geldiğimde kullandığım makina dediğin gibi sikim sikim virüslerle doluydu. avast kullanıyordum biboka yaramıyormuş :) kaspersky 6 internet güvenliğimi ne öyle bi zımbirik kurdum şimdi süper şekilde çalışıyo makina :) hisse.net diye boktan bi sitenin spy ını yemiştim hatta firex e falan çok sordum bunu nasıl bulurum falan diye kaspersky ı kurduğunda direk sildi şu an süper :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Sağolda benım dedıgımle aynı  adda bır program zaten hazıcılık dıye bısı soyleyemessın denedıklerımı yazdım. Biliyosan soyleyeceksın sırf eleştiri gozuyle  bakarsan olmaz kardeşim. dediğin programın eklenme tarihi 9 /29/2004 7:36:00 AM  ....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Stifler bende de var Kaspersky in o programı ama  server edition u yok  kurdurmuyor  2003 e

Toplam Hit: 1757 Toplam Mesaj: 5