Trojan Horse... Cleaning ?
-
2003 serverda Norton Antivirus 10.0 var 20 gundur falan ugrayamamıstım fırmaya.. geldiğimde ortalık vırus, trojan dolmus. Vıruslerı sıldım ama Torajan horse APQ181 APQ68... gibi sürekli trojan uyarısı verıyor. Trojan guarder 7.2 ydı galıba gold versıyonu ıle tarattım falan bişey bulamadı ama sureklı hata verıyor bi tavsıyenız varmı arkadaslar nasıl kurtulurum bundan ? sanırım bırde port scaner kurmak gerekecek değil mi ?
Birde buldugu trojanın location u unknow :) napıcaz
-
http://www.tahribat.com/downlink.asp?kategori_id=17
burda aradığını bulabilirsiniz hazırcı olma... tahribat'ın bazı program hizmetlerinden yararlanabilirsin:))))
-
hacı bir hafta falan iş yerine uğramadım geldiğimde kullandığım makina dediğin gibi sikim sikim virüslerle doluydu. avast kullanıyordum biboka yaramıyormuş :) kaspersky 6 internet güvenliğimi ne öyle bi zımbirik kurdum şimdi süper şekilde çalışıyo makina :) hisse.net diye boktan bi sitenin spy ını yemiştim hatta firex e falan çok sordum bunu nasıl bulurum falan diye kaspersky ı kurduğunda direk sildi şu an süper :)
-
Sağolda benım dedıgımle aynı adda bır program zaten hazıcılık dıye bısı soyleyemessın denedıklerımı yazdım. Biliyosan soyleyeceksın sırf eleştiri gozuyle bakarsan olmaz kardeşim. dediğin programın eklenme tarihi 9 /29/2004 7:36:00 AM ....
-
Stifler bende de var Kaspersky in o programı ama server edition u yok kurdurmuyor 2003 e