Trojan, Keylogger ... Yardım
-
s.a arkadaslar
benm bi şekilde kız arkımın pc sine baglanıp ekran görüntüsü , keylogları , dosyalarını filan görmem lazım
karsı tarafıda artık ikna etttim yani söledim onunda haberi olcak ne yollarsam alıp acıcak ve ipsinide verdi fakat ne yaptım ne ettimse pc ye baglanamadım disconnect oluyo falan filan
kimse sacma sapan cvplar yazmasın sadece halden anlayanlşar ve gercekten tht de yardımcı olabilcek arkadaslar sadece PM den ulasırsa cok minnettar olurum gercekten cok önemli.sadece karsı pc ile baglantı kurmam lazım karsı tarafında izni var lütfen iş ciddi oldugu için lütfen..
teşekürler. -
daha önce cok kişi böle bişi istemiş ve benmde sinir oldugum olmustur.
gercekten ciddi durum böle seyler ilgimi hiç çekmedi ama gereksinim duydugum için böle yola basvurdum biraz bilgim var yardımcı olursanız zor durmda bırakmam
dalgaya alıpta sacma sapan msjlar atmayın.. -
xp kullanıyorsan zaten menüde bu özellik var. Olmadı Remote (radmin ) tarzı proğramların hepsi ile bunu yaparsın. pcanywhere de deneyebilirsin madem karşı tarafın haberi var server i rahatça karşı bilgisayara kurarsın. Olmadı bazı yabancı siteler var onlar üzerinden de bağlanabilirsin (tabi güvenlik endişeniz yoksa )
-
alanzo turkojani sitesinden indiremedim hata verio diger sitelerede güvenemedim
-
wındowsun xp mi? eğer xp ise trojana gerek kalmadan halledersin zaten
ama yok illa trojan kullanacam kızın pcsine sadece ben deil herkes(torojanı yazanlar) bağlansın istiyosan
turkojan kullan bulamazsan upload ederim
ama izin veriyosa trojan kullanma bence yada kendin yaz...
-
arkadasım ben şimdi baglantı kuramıyom diom sen kendin program yaz mı diosun =))
turkojan elindeki temizse upload eder misin
ve de trojansiz sürekli baglanamam o yuzden istiorum -
ulan kimse sikine takmıyo , bundan sonra bizde sitede ona göre takılırz.bizim bi ihtiyacımız bi istegimiz olamaz eywallah saolun...
Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 7