folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Trojan Lar İçin Port Açmak ?(Farklı)

Trojan Lar İçin Port Açmak ?(Farklı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    normal trojanlar 45 -67 -89 port lar flnn kulannıyo benim sorum  trojan dolu yani kulanılan bi port u kulanana bilirmi örneğin 135 port yada 23 port  yada başka bi proğramın kulandığı portu ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    elr bunu yazdı:
    -----------------------------
    normal trojanlar 45 -67 -89 port lar flnn kulannıyo benim sorum  trojan dolu yani kulanılan bi port u kulanana bilirmi örneğin 135 port yada 23 port  yada başka bi proğramın kulandığı portu ?
    -----------------------------
    tabii ki.zaten23. olsun 80. olsun o portları kullanan trojanlar var,bazı yeni nesil trojanlarda da bağlantıyı istediğin port üzerinden yapabiliyorsun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    23 port benim bildim ftp için ama ben denemiştim turkojan da  olmamıştı ama turkojan dan kaynaklanıyodu heralde teşekkürler

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Trojandan trojana yada trojanı sokacağınız sistemi göre  değişiyor beyler.

Örneğin Windows Server içerisinde İSA security yapılandırmasını kullanan bir sisteme Trojanı farklı bir porttan sokamazsin. Hatta farklı portu geç trojanı sokamazsin. ISA tamamen kapattığı için portlar outbound olarak dişariya kapali olacaktir. Ama tabii ki Windows XP 'nin güncellenmemiş sürümlerinde bazı gelişmiş trojan programları ile dediğin şekilde portları kullanarak sokabilirsin.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
Toplam Hit: 11878 Toplam Mesaj: 4