Trojan Lar İçin Port Açmak ?(Farklı)
-
normal trojanlar 45 -67 -89 port lar flnn kulannıyo benim sorum trojan dolu yani kulanılan bi port u kulanana bilirmi örneğin 135 port yada 23 port yada başka bi proğramın kulandığı portu ?
-
elr bunu yazdı:
-----------------------------
normal trojanlar 45 -67 -89 port lar flnn kulannıyo benim sorum trojan dolu yani kulanılan bi port u kulanana bilirmi örneğin 135 port yada 23 port yada başka bi proğramın kulandığı portu ?
-----------------------------
tabii ki.zaten23. olsun 80. olsun o portları kullanan trojanlar var,bazı yeni nesil trojanlarda da bağlantıyı istediğin port üzerinden yapabiliyorsun. -
23 port benim bildim ftp için ama ben denemiştim turkojan da olmamıştı ama turkojan dan kaynaklanıyodu heralde teşekkürler
-
Trojandan trojana yada trojanı sokacağınız sistemi göre değişiyor beyler.
Örneğin Windows Server içerisinde İSA security yapılandırmasını kullanan bir sisteme Trojanı farklı bir porttan sokamazsin. Hatta farklı portu geç trojanı sokamazsin. ISA tamamen kapattığı için portlar outbound olarak dişariya kapali olacaktir. Ama tabii ki Windows XP 'nin güncellenmemiş sürümlerinde bazı gelişmiş trojan programları ile dediğin şekilde portları kullanarak sokabilirsin.
Toplam Hit: 11878 Toplam Mesaj: 4