Trojan Nasil Yaratilir Ve Bilgisayara Sizdirilir Bilgisi Olanlar Paylassin Lutfen
-
Sewgili abilerim yani hackustadlar eger bana trojanin mantigi ve nasil calistigindan falan bahsederseniz sewinirim...
-
Trojan karşı pc lere attack için hazırlanmış bir prg.dır..iki dosyadan oluşur..
-server.exe
-clienten başta server.exe hazırlanarak karşı pc nin kapıları açılır daha sonra client le pc kontrol edilir..
trojan pc deki log.data dosyasına ulaşarak şifreleri attacker e-mailine yollar..Her trojanda server oluşturmak için zaten bi bölüm vardır mutlaka..Oradan server ı oluşturup , protector , .exe ile birleştirip , veya başka bi yolla karşı pc ye sokabilirsin..
Selametle..
-
Biraz daha ayrıntılı ve bize yararı olacak şekilde açıklayabilirmisiniz.Yani nasıl yapabaleceğimiz falan
-
Yaaa dostum çok güzel bi soru sordun . Programlama ne kadar biliyorsun o çok önemli . Hadi leylekler trojan getirsin diye dua edersen olmuyor :) Yani trojan yazmak istiyon sen herhal allah kolaylık versin ne diyeyim . Ama ilk önce şöle adam akıllı bir dil öğren bana sorarsan sonra trojan yazmaya kasarsın
SAYGILAR
-
iLLegaLL bunu yazdı:
Yaaa dostum çok güzel bi soru sordun . Programlama ne kadar biliyorsun o çok önemli . Hadi leylekler trojan getirsin diye dua edersen olmuyor :) Yani trojan yazmak istiyon sen herhal allah kolaylık versin ne diyeyim . Ama ilk önce şöle adam akıllı bir dil öğren bana sorarsan sonra trojan yazmaya kasarsın
Ne Tür Diller bilmek gerekir aga ? Nasıl öğreniLir? Ne zman uygulama aşamasına geçiLir?
Şimdiden Teşekkürler :D
-
hocam benimde bununla ilgili bi takıntım var, sorun trojan yapmak diil onu karşı tarafa nası yedireceğimiz. Bu konuda değişik fikirleri öğrenelim.
Teşekkürler,
-
o artik senin hayal gucune kalmis birde server dosyanin antivirus programina yakalanmamasina.
-
Trojen yaratmak için birçok program war. ama sen ben kendim yazcam felan deRsen senin programlamdaki mantığına bakar.
karşı tarafa nası yedircem diyosan da tamamen tamamen senin hayal gücün ve karşı tarafın sazanlığı :)
-
arkadaşlar trojan ı karşı bilgisayara yedirmek için programlar var mı? msnde atamadım artık yahoo mailden atıom ama kimse almıo yedirmenin en kolay yöntemini anlaşılır biçimde anlatırsanız sewinirim