folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Trojan Nasil Yaratilir Ve Bilgisayara Sizdirilir Bilgisi Olanlar Paylassin Lutfen

Trojan Nasil Yaratilir Ve Bilgisayara Sizdirilir Bilgisi Olanlar Paylassin Lutfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Sewgili abilerim yani hackustadlar eger bana trojanin mantigi ve nasil calistigindan falan bahsederseniz sewinirim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CYB3R-SPY
    CYB3R-SPY's avatar
    Erkek

Trojan karşı pc lere attack için hazırlanmış bir prg.dır..iki dosyadan oluşur..

-server.exe
    -client

en başta server.exe hazırlanarak karşı pc nin kapıları açılır daha sonra client le pc kontrol edilir..

trojan pc deki log.data dosyasına ulaşarak şifreleri attacker e-mailine yollar..Her trojanda server oluşturmak için zaten bi bölüm vardır mutlaka..Oradan server ı oluşturup , protector , .exe ile birleştirip , veya başka bi yolla karşı pc ye sokabilirsin..

Selametle..

]Bâtıl şeyleri tasvir etmek, safi zihinleri idlâl eder
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redcock
    redcock's avatar
    Erkek
    Biraz daha ayrıntılı ve bize yararı olacak şekilde açıklayabilirmisiniz.Yani nasıl yapabaleceğimiz falan

By Redcock Tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkarmaya bak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLegaLL
    iLLegaLL's avatar
    Erkek

Yaaa dostum çok güzel bi soru sordun . Programlama ne kadar biliyorsun o çok önemli . Hadi leylekler trojan getirsin diye dua edersen olmuyor :) Yani trojan yazmak istiyon sen herhal allah kolaylık versin ne diyeyim . Ama ilk önce şöle adam akıllı bir dil öğren bana sorarsan sonra trojan yazmaya kasarsın

SAYGILAR

~~~Knowledge is power and not free~~~
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    iLLegaLL bunu yazdı:

Yaaa dostum çok güzel bi soru sordun . Programlama ne kadar biliyorsun o çok önemli . Hadi leylekler trojan getirsin diye dua edersen olmuyor :) Yani trojan yazmak istiyon sen herhal allah kolaylık versin ne diyeyim . Ama ilk önce şöle adam akıllı bir dil öğren bana sorarsan sonra trojan yazmaya kasarsın

Ne Tür Diller bilmek gerekir aga ? Nasıl öğreniLir? Ne zman uygulama aşamasına geçiLir?

Şimdiden Teşekkürler :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    satansson
    satansson's avatar
    Erkek

hocam benimde bununla ilgili bi takıntım var, sorun trojan yapmak diil onu karşı tarafa nası yedireceğimiz. Bu konuda değişik fikirleri öğrenelim.

Teşekkürler,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o artik senin hayal gucune kalmis birde server dosyanin antivirus programina yakalanmamasina.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Trojen yaratmak için birçok program war. ama sen ben kendim yazcam felan deRsen senin programlamdaki mantığına bakar.

karşı tarafa nası yedircem diyosan da tamamen tamamen senin hayal gücün ve karşı tarafın sazanlığı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Erkek
    arkadaşlar trojan ı karşı bilgisayara yedirmek için programlar var mı? msnde atamadım artık yahoo mailden atıom ama kimse almıo yedirmenin en kolay yöntemini anlaşılır biçimde anlatırsanız sewinirim
Toplam Hit: 5311 Toplam Mesaj: 9