Trojan Programı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JernaBetkar
    JernaBetkar's avatar
    Erkek

yahu arkadaşlar denemediğim virüs programı kalmadı prarat+proagent+cia+vatos+ hiçbiri bi işe yaramadı birisinin pc'sine girmeyi kendime amaç edindim ama bu programların çalışmaması beni yıldırıyor peki gibi programları ücretli sürümlerinin antilere yakalanmayacağı söyleniyor acaba ne kadar inandırıcı yani lisanslı bitane alsam hiç virüs programına yakalanmıyacakmı mesela cia diye bi program var sitesini bulamıyorum tabi lisansı sürümü iyi diyorlar

birde şöyle bi yöntem denesek radminin kullandığı portu adamın modeminden sadece port açarak pc.ye dalabilirmiyiz

modemine olaşabiliyorum ama olaşılabilen modemden pc.ye nasıl sızılır onu bilmiyorum ne dersiniz ne yapayım  lisaslı bi virüs programınımı satın alayım yoksa açık port işleriylemi uğraşayım lütfen bu konu hakkında bana yardım edin

Güneş Yeniden Doğana Kadar Doğmasını Engelleyecek Adamı Bulmak Lazım. Çünkü Pc Hacklemek değil Dünyayı Hacklemek lazım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Kendi kullandıgım Turkojan 4 var en temizinden :)

Onu tavsiye ederim ama beleşi antilere yakalanıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Tukrojan 4 herzaman çalışıyor ve Herika bi program bazı antivrisler tanımyo ilk çıktı hafta hiç tanımıyodu bnm Kurban llistesi çok geniş turkojan4 de herkeze ydirdim elimde

yüzlerce şifre var :D  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    al bi turkojan bak rahatına hoja :D
Toplam Hit: 2187 Toplam Mesaj: 4