Trojan (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    S.a arkadaşlar baktığım çoğu trojande no-ip üyeliği falan istiyo sabit ip mi girdiğim zaman olmuyor benim ip sabit bana bildiğiniz sabit ipmi girip çalıştırabileceğim bi trojan öneriniz varmı?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

no-IP sabit olmayan IP adreslerini sabitlemek için kullanılan bi yapıdır.

IP adresin saibit ise herneyle uğraşıyorsan no-ip kısımlarını uygulamasanda olur

uğraştıgın şeyler tarih olmuş şeyler gibi geldi bana

sonuncusu ip adresin sabit ise uğraşmamanı tavsiye ederim.ister dinle istersen sittret sanakalmış

ben anlam bu işlerden 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

WAlla kardeş saolasın tavsiyelerin için herşeyi göze aldım ben ama adam akıllı bi trojan bulamadım kimsede bilmiyor herhalde yardımcı olan yok

forumlarda bulduklarımın hepsi çalışmıyor desem yeri :D

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    boşver trojanı mirojanı boş işler bunlar:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

MiqRoP bunu yazdı:
    -----------------------------

WAlla kardeş saolasın tavsiyelerin için herşeyi göze aldım ben ama adam akıllı bi trojan bulamadım kimsede bilmiyor herhalde yardımcı olan yok

forumlarda bulduklarımın hepsi çalışmıyor desem yeri :D

-----------------------------

trojen bulaştıracam derken kendin yemede :D

piyasada çok öyle

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1403 Toplam Mesaj: 5