Trojanla İlgili
-
ahali,
trojan dosyasını iliştirebildiğiniz trojan var mı bildiğiniz? .exe uzantılı görünmeden. server oluştururken trojanı , bir mp3 ya da jpeg gibi dosyalara iliştirebildiğiniz.
-
uzantısı exe src pif bat com gibi uzantılar olabilir ama mp3 yada jpeg olamaz.ama exe şeklinde oluşturup bir mp3 ile filan birleştirip ikonunuda mp3 ikonu yaparsan çaktırmama ihtimalin artar:D mp3 çalar trojanda çalışır
-
ben .exe<< yi değiştiriyorum çalışmıyor ama jpeg diye filan değiştirdim. ikon yapmada sıkıntım yok. ama uzantı herşeyi mahfediyor:S:S
-
bir şey anlatayım
sen büyük bir adamsın devlet başkanı yada ona benzer bişey
bir konferansa katılıyorsun 15 ülkeden senin aynı mevkide insanlar var hiç birinin dilini bilmiyorsun ve yanına 14 tane tercüman alıyorsun
konferansta herkesin yakasında ülkesinin bayrağı şeklinde rozet var
bir sana doğru geliyor sen o rozeti görüyorsun sonrada
hangi ülkeden olduğunu anlıyor
bu adamı kim anlar diye düşünüyorsun
onun dilini bilen tercümanı çağırıyorsun
ve konuşup anlaşıyorsun sorun yok
-----------------------------------------------------
yanına biri daha geliyor onunda rozetine bakıyorsun
hangi ülkeden olduğunu anlıyorsun
bunu kim anlar diye düşünüyorsun
sonra o tercümanı çağırıyorsun
ama bir sorun var
adam kendi ülkesinin rozetini değilde
dilini bilmediği bir ülkenin rozetini takmış
tercümanla iki konuşuyor
ama bir türle anlaşamıyorlar
-
wert yani sen o iş olmaz diyorsun öyle mi :) kısaca bu sonuca yakın bi sonuç çıktı anlattığından :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
uzantısı exe src pif bat com gibi uzantılar olabilir ama mp3 yada jpeg olamaz.ama exe şeklinde oluşturup bir mp3 ile filan birleştirip ikonunuda mp3 ikonu yaparsan çaktırmama ihtimalin artar:D mp3 çalar trojanda çalışır
olamaz deme oluyor ben rasladım çünkü mp3 dosyası mp3 e tıklayınca başka bir yere bağlanıyo media playerla exeyi indirip çalıştırıyo :)= yapmış adamlar
-
hacı ben kullandım o trojanlardan 2 sene önce. ama hangileri olduğunu unuttum. dosyaya iliştiriyorsun. trojanı gizliyor. normal resim yolluyorsun. adam resmi açıyor bakıyor. ama resmi açtığında trojan çalışıyor. mp3 e de yerleştirdiğimi hatırlıyorum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
olamaz deme oluyor ben rasladım çünkü mp3 dosyası mp3 e tıklayınca başka bir yere bağlanıyo media playerla exeyi indirip çalıştırıyo :)= yapmış adamlar
evet onu bende gördüm hani bazı uzantıda videove mp3 ler aılmadığında codec veya lisansfilan indiriyor netten adamlarunu trojan indirecek tarzdan yapmışlar gayet akıllıca üstelik bunlarıda lime wire gibi programlardan paylaşıma açmışlar
-
ee kimse bilmiyor mu ? şudur diyebileceğiniz yazılımlar yokmudur yaw:/
-
hacktorx bunu yazdı:
ee kimse bilmiyor mu ? şudur diyebileceğiniz yazılımlar yokmudur yaw:/
Senin aradığın program yok hoca.