Trojansiz Bilgisayara Caktirmadan Trojan Yedirip Baglanmak..Ayrintili Anlatim..
-
S.a millet , fazla söze gerek yok direkt konuya giriyorum , iste teoride trojansiz bilgisayara trojan sokmak icin bir yöntem. arastirin , hataliysa sölein hatasizsa keyfini cikarin
SuperScan Programi ile ip leri 80 nolu port icin taratiyoruz , 80 nolu portu acik olan kurbanlar in ipsini i explorere yazdiktan sonra ,
http://ipnumarasi:80 seklinde karsimiza user / pass isteyen bir ekran gelecektir.genellikle söledir ;
admin / admin , admin / 123456 , Admin / dsl , Dsl / Admin , bunu gibi cok basit tir fabrika ayari oldugu icin.bunlar olmuyorsa googleda "modem passwords" aratip bolca bulabilirsiniz ( bazi sitelerde ayrintili liste ile her marka modemin user / pass i var.
Eh sifreyi bilip adamin web serverina girmeyi basardiysaniz , yapmaniz gereken 2 sey var.
1- kurbanin mac adresini not edin. ( soldaki menüde WAN PPP LAN vs vs var bunlardan birinde )
2.si ve asil önemli bölüm ;
Virtual Server'dan 21 nolu TcP ve UdP portlarini acmalisiniz.Aslinda kullandiginiz trojanin portlarinida acarsaniz kolaylik olur.örnek ( sub7 , 27374 kullanir , udp ve tcp acmayi unutmayin ) ( port acma ile ilgili ayrintili bilgi www.portforwarding.com )
Kurbanin modemini ayarlari kaydetmek icin tikladiginizda karsidaki modem otomatik olarak reboot olacak , ve ip numarasi degisecektir. iste mac adresi burda lasim.
Mac adresini takip eden herhangi bir programla kurbanin ip sini bulduktan sonra kolayca portlarini acmis oldugunuz ftp ile baglanabilir , trojani upload edebilirsiniz. ( Tabi karsidaki güzel bi firewall kullaniyosa yemez bosuna denemeyin )
Trojani kurbanin acmasini saglamak icin jpg formatinda masaüstüne veya herhangi bir resmin yerine koyabilir , daha iyisi C:\Documents And Settings\All Users\Start Menu\Başlangıç klasörüne koyarsaniz trojan bilg acildiginda otomatik olarak aktif hale getirilmis olacaktir.Mac adresini kaydettinigiz kurbanin ip sini modemini reboot etse bile kolaylikla bulabilir , calisan serverinizden Trojan ile istediginizi yapabilirsiniz..
Herkesin kolaylikla anlayabilecegi bir dille yazdim , Teoride dogru ama pratikte sahsen denemedim , deneyen ve her gün 10+ bilg e giren arkadaslarim var.Lütfen bir okuyup eksik veya yanlisim varsa yaziniz..
NOT : Webserverda Misc Configuration a girerseniz kurbanin adsl kullanici adi passwordunu görürsünüz , bazilari bu user pass la ttnet maillerini aktivite adip kullandiklari icn bu sekilde mail hack te yapilabilir. kurbanin sifresindeki ****** görebilmek icin Tahribat programlardaki revelation u indirin cok baba program süper calisiyor.
Not 2 : ip nerden bulcam derseniz Telekom ip leri siradan verdigi icin www.whatismyip.com dan kendi ip nize bakabilir be bu ip araligindan kolayca 80 portu acik 0nlarca bilg bulabilirsiniz...
Emeğe Saygi , bu yöntem benim eserim degildir , gerci kimsenin eseri degil ama bana bunu ögreten sahisa tesekkürler hakkini yemeyelim :)
-
-
huh? :) :)
1 yil oldu ilk kez ugradim tahribata dökümani görmemisim , amacim Holyone ni dökümanlarini kopya etmek degildir galiba biraz daha aciklamali yazdim nesse...
mod-admin Konuyu silmeden önce bi düsün dedigim gibi bu yöntemin tam olarak calisip calismadigiyla ilgili süphelerim var bi inceleyin burayi eksik yanlis varsa yazin
-
yok o mantıkla dolu dokuman yazılabilir ztn portu bulunca iş yaratıcılığına bağlı, güzel dökuman seninkide.
Mod ya da admin dğeilim sadece gösteriyim dedim ztn olsamda silmezdim :)
-
ama bana mac ten ip bulan güzel bi prggy lasim
url varsa verebilirmisin?veyada admin arkadaslar böle bir proggram i eklerlerse download a süper olur..
cünkü kimse statik ip kullanmiyor adam modemi reboot edince ip direkt degisiyor serveri yedirmis olsan bile bi anlami kalmiyor.