folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Trojansiz Bilgisayara Caktirmadan Trojan Yedirip Baglanmak..Ayrintili Anlatim..

Trojansiz Bilgisayara Caktirmadan Trojan Yedirip Baglanmak..Ayrintili Anlatim..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkCoder
    DarkCoder's avatar
    Erkek

S.a millet , fazla söze gerek yok direkt konuya giriyorum , iste teoride trojansiz bilgisayara trojan sokmak icin bir yöntem. arastirin , hataliysa sölein hatasizsa keyfini cikarin

SuperScan Programi ile ip leri 80 nolu port icin taratiyoruz , 80 nolu portu acik olan kurbanlar in ipsini i explorere yazdiktan sonra ,

http://ipnumarasi:80 seklinde karsimiza user / pass isteyen bir ekran gelecektir.genellikle söledir ;

admin / admin , admin / 123456 , Admin / dsl , Dsl / Admin , bunu gibi cok basit tir fabrika ayari oldugu icin.bunlar olmuyorsa googleda "modem passwords" aratip bolca bulabilirsiniz ( bazi sitelerde ayrintili liste ile her marka modemin user / pass i var.

Eh sifreyi bilip adamin web serverina girmeyi basardiysaniz , yapmaniz gereken 2 sey var.

1- kurbanin mac adresini not edin. ( soldaki menüde WAN PPP LAN vs vs var bunlardan birinde )

2.si ve asil önemli  bölüm ;

Virtual Server'dan 21 nolu TcP ve UdP portlarini acmalisiniz.Aslinda kullandiginiz trojanin portlarinida acarsaniz kolaylik olur.örnek ( sub7 , 27374 kullanir , udp ve tcp acmayi unutmayin ) ( port acma ile ilgili ayrintili bilgi www.portforwarding.com )

Kurbanin modemini ayarlari kaydetmek icin tikladiginizda karsidaki modem otomatik olarak reboot olacak , ve ip numarasi degisecektir. iste mac adresi burda lasim.

Mac adresini takip eden herhangi bir programla kurbanin ip sini bulduktan sonra kolayca portlarini acmis oldugunuz ftp ile baglanabilir , trojani upload edebilirsiniz. ( Tabi karsidaki güzel bi firewall kullaniyosa yemez bosuna denemeyin )

Trojani kurbanin acmasini saglamak icin jpg formatinda masaüstüne veya herhangi bir resmin yerine koyabilir , daha iyisi C:\Documents And Settings\All Users\Start Menu\Başlangıç klasörüne koyarsaniz trojan bilg acildiginda otomatik olarak aktif hale getirilmis olacaktir.Mac adresini kaydettinigiz kurbanin ip sini modemini reboot etse bile kolaylikla bulabilir , calisan serverinizden Trojan ile istediginizi yapabilirsiniz..

Herkesin kolaylikla anlayabilecegi bir dille yazdim , Teoride dogru ama pratikte sahsen denemedim , deneyen ve her gün 10+ bilg e giren arkadaslarim var.Lütfen bir okuyup eksik veya yanlisim varsa yaziniz..

NOT : Webserverda Misc Configuration a girerseniz kurbanin adsl kullanici adi passwordunu görürsünüz , bazilari bu user pass la ttnet maillerini aktivite adip kullandiklari icn bu sekilde mail hack te yapilabilir. kurbanin sifresindeki ****** görebilmek icin Tahribat programlardaki revelation u indirin cok baba program süper calisiyor.

Not 2 : ip nerden bulcam derseniz Telekom ip leri siradan verdigi icin www.whatismyip.com dan kendi ip nize bakabilir be bu ip araligindan kolayca 80 portu acik 0nlarca bilg bulabilirsiniz...

Emeğe Saygi , bu yöntem benim eserim degildir ,  gerci kimsenin eseri degil ama bana bunu ögreten sahisa tesekkürler hakkini yemeyelim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

hocam :)

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=84

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkCoder
    DarkCoder's avatar
    Erkek

huh? :) :)

1 yil oldu ilk kez ugradim tahribata dökümani görmemisim , amacim Holyone ni dökümanlarini kopya etmek degildir galiba biraz daha aciklamali yazdim nesse...

mod-admin Konuyu silmeden önce bi düsün dedigim gibi bu yöntemin tam olarak calisip calismadigiyla ilgili süphelerim var bi inceleyin burayi eksik yanlis varsa yazin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

yok o mantıkla dolu dokuman yazılabilir ztn portu bulunca iş yaratıcılığına bağlı, güzel dökuman seninkide.

Mod ya da admin dğeilim sadece gösteriyim dedim ztn olsamda silmezdim :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkCoder
    DarkCoder's avatar
    Erkek

ama bana mac ten ip bulan güzel bi prggy lasim

url varsa verebilirmisin?veyada admin arkadaslar böle bir proggram i eklerlerse download a süper olur..

cünkü kimse statik ip kullanmiyor adam modemi reboot edince ip direkt degisiyor serveri yedirmis olsan bile bi anlami kalmiyor.

Toplam Hit: 4290 Toplam Mesaj: 5