Trojen Bulamadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Evet beyler hala adam akıllı  bı program bulamadım.

Benim sinirlendiğim konu şu binbir çeşit pro ındırdim  keylogger diye  kendim avlanıodum hepsinde  virus vardı.

Bana adam akıllı bişey önerin.

Sadece  adama yukleyecem  programı bana emaille  vercek bilgileri.

Yok söyle ayarmıs  yok böyle ayarmıs  karısık program lazım degıl sadece klavye ısını gorsun yeter.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

hacı hiç emek yapılmadan yemek yapıldıgını gördünmü _?

emaile  diyorsan ardamax die bir keylogger var  çok iyi bişe 

mynetimde 7000 tane mail oldu :D

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bu işime yaramaz.Ama merak eden arkadaslar buyrun.

Ardamax Keylogger 2.5

Evet erkadaşlar sizlere şimdi benimde kullandığım Ardamax Keylogger 2.5 programı hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Programın serialinide sizlere veriyorum. Serial olmadan tabi bi işe yaramıyor . Herneyse şimdi programın kurulumu çalışması ve serial girilmesi hakkında bilgi verdikten sonra ayarlarını resimli anlatmaya çalışacağım. Benim gördüğüm program diğer keylogger programlarına nazaran daha sade ve kullanışlı. Yeni başlayanlara mükemmel diye düşünüyorum. Tabi her keylogger olduğu gibi buda çalışma ve kayıt esnasında tamamen gizli çalışmakta ve bu çalışmalar esnasındada sistemi kesinlikle yormamaktadır. Özellikle bazı arkadaşlar evde kullanmak için istediler onlar içinde gayet güzel olacağına inanıyorum. Program pek sitil atmıyor bilgisayara. Diğer keylogger programlarına göre daha kolay kurulum ve kaldırma hizmeti sunmakta

Önemli Notlar : Programın kurulduğu klasör tamamen görünmez olur. Eğer programı gizli moddan çıkarmazsanız ;klasörü göremezsiniz, program ekle kaldırda göremezsiniz, görev yöneticisinde göremezsiniz, Windows defender başlangıç uygulamaları kısmındada göremezsiniz. Windows Defender gibi programlar orta dereceli tehdit olarak görmektedir. Silme işlemini hemen yapmaz.Size sorar hayır derseniz birdaha sormaz. Herhangi virüs, spy, trojan v.s içermez.

Kurulum :

Keylogger.exe programını çalıştırıp programı nereye kurmak istiyorsa hedefi seçip ok diyoruz ve program kuruluyor. Sağ alt köşede simge görünecektir. Sağ tıklayıp Enter Registration Code (Yani serial numarası ) butonuna tıklayıp seriali giriyoruz. Şimdi programda gerekli ayar ve işlemleri yapabiliriz. Yine sağ tıklayıp Options ‘a giriyoruz..Ve aşağıdaki gibi bir ara yüzle karşılaşıyoruz.

1-LOG : Programın oluşturduğu log bölümü..
    2-View Log : Oluşturulan loglara bakabileceğiniz buton.
    3-Clear Log : Oluşturulan logların hepsini yada bazılarını silebileceğiniz buton.
    4-Start Logging : Kaydı durdurma ve devam ettirme..

5-Invisibility : Programın gizliliği ile ilgili bölüm.
    6-Buradaki kutucukları işaretleyebilir yada kaldırabilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ama hepsinide işaretlerseniz program hiçbir şekilde görünmeyecektir. Hepsinin işaretli olması şiddetle tavsiye edilir.

7-Securit : Program Güvenliği ilgili bölüöümüz.
    8-Enable : Parola koruması aktif hale getirir.
    9-Change Password : Parolayı değiştirir.Yada oluşturur.

10-Web Update : Update ile ilgili bölüm. Ama kullanmanız bir şeyi değiştirmeyecektir. Kullanmaya gerek yoktur.
    11- Update Now : Normalde programın güncelleştirmelerini karşıdan alır. Ama olmadığı için alamıyor

12-Options : Genel ayar bölümü. Görüldüğü gibi Windows başlamasında uygulama başlasın seçeneği, başlangıçta gizli moda başla seçeneği mevcut. İkisininde işaretli olması şiddetle tavsiye edilir.
    13-Burada tuş kombinasyonu var. Siz herhangi bir tuş belirlemezseniz program otomatik olarak Ctrl+Shift+Alt+H olarak otomatik ayarlar. Ama siz istediğiniz seçebilirsiniz. Eğer programı bilen birisi olursa programı su yüzüne çıkarmasın diye. Bu kombinasyon size programla alakalı işlem yapmak, loglara bakmak yada programı kaldırmak gibi işlemlerde programı gizli modan çıkarmak için kullanacaksınız. Eğer bunu unutursanız birdaha çıkaramazsınız. Ve programıda kladıramazsınız.

14-
    Control : Control bölümü.
    15-Send Logs Every : Logları daima göndermek için seçmeniz gerekir. Ben email bölümünü kullanıyorum. Burayı işaretledikten sonra kaç dakikada bir mail gelmesini istiyorsanız dakikayı ayarlayın. 5,10,15 v.s. Tavsiyem mail adresinizin Hotmail yada yahoo dışında olması. En kullanışlısı GMail. Neden derseniz kapasite olarak büyük olması birinci plan ikincisi ise logları sorunsuz almasıdır..

16-EMail Bölümü :
    17-
    Buraya gelmesiniz istediğimiz mail adresini yazıyoruz. Gmail tavsiye edilen.
    18-
    Burasıda oluşturduğumuz yada bize ait olan bir mail adresi yazıyoruz. Kimden olduğunu belirlemek için. Gmail hesabımızın içinde kişiler listesine bunu kaydediyoruz. Hotmail falan olabilir. Bunu kişiler listesine eklediğimiz için gelen mailler bize spam olarak görünmeyecektir.

19-
    Control : Log kontrol merkezi..
    20-
    Burada oluşurlmamasını istediğiniz log varsa işareti kladırmanız yeterli olacaktır. Ama hepside işaretli kalırsa program size her bilgiyi hazırlayacaktır.

21-Screenshots: Ekran görüntüsü..
    22-
    Kaç dakikada bir ekran görüntüsü almak istiyorsanız seçiniz. Tabi 1 dk. Gibi zamanlar seçmeyin bu hem kullanıcıyı uyandırabilir hem de mailinizde çok fazla yer kaplayacaktır. Her 1 dk.da ekran görüntüsü alırsanız mail alma sürenizde Örn: 15 dk. Olursa bütün loglarda dahil 15 adet resimi mail olarak göndermesi bilgisayar kullanıcısını huylandırabilir.
    23-
    Ekran görüntüsünün tam ekran mı yoksa aktif Windows penceresi görüntüsü mü olmasını seçebiliyorsunuz. Alttada resimlerin kalitesini seçebiliyoruz.

En son tamam dedikten sonra program tamamen görünmez olacaktır. Bundan sonra tıkır tıkır çalışacaktır.

NOT : Sözlerim lamer arkadaşlara sakın bunda virüs var trojan var v.s diyerek gelmeyin bu tür programlara bütün güvenlik programları uyarı verir. Ama biraz çalışırsanız bunu bütün antivirüslere karşı tanınmaz edebilirsiniz..

SAYGILAR.GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞLAR. TABİ SİZDE + LARSANIZ SEVİNİRİZ VE ÇALIŞMALARIMIZI DAHADA GENİŞ TUTARIZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

SERİAL :

Name:
    THiN^SOuRCe // TLG
    S/N:
    XATCGDJCACIVYGB

....::: DOWNLOAD :::....
    rArpAsS : wardom.org

http://rapidshare.com/files/4563527/Ardamax_Keylogger_2.5.rar

rArpAsS : wardom.org

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

Powered Keylogger 2.2.1.1920

download:

http://rapidshare.com/files/74176734/Powered_Keylogger_2.2.1.1920.rar 

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    blood_rhyme bunu yazdı:
    -----------------------------

Powered Keylogger 2.2.1.1920

download:

http://rapidshare.com/files/74176734/Powered_Keylogger_2.2.1.1920.rar 

-----------------------------

Ben bi bakayım inşallah işimi görür.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Yardım etmeye çalışan bütün arkadaslarıma  tesekkurlerımı borc bılırım.

Aradığımı buldum AntiOksidan

Arkadasım anlatmıs...

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41139

buyrun saol antioksidan...

Toplam Hit: 2088 Toplam Mesaj: 6