Trojenle İlgili Yardım
-
arkadaşlar trojenle ilgili yardıma ihtiyacım var ister pm üzerinden ister msn üzerinden yazışalım
(hellboy27@windowslive.com) önemli
-
malleveyy diye bi prog vardı... onu kullan... bende kullandıum sonra hata verdi.. kaldırdım... yanlış bi bilgi vermiyorum... (sende anteplisin..)
-
sorun benim pc deki trojen deil başka bir pc ye girmek maksatlı
-
buraya yaz yardımcı olurlar
-
bir arkadaşıma hafıza kartımı verdim ödünç olarak,vermeden önce biçimlendirdim(formatladım) o da galiba geri getirme programı kullanarak resim ve vidoları mı geri getirmiş (nereden anladım) ağzından kaçırdı benim kızla yank yanağa birresmim vardı onu söyledi güzel di diye ben ona bundan bahsetmedim hatta benşim kızı bile tanımıyo işte onun pc ye girip kontrol etmem lazım ben burdur dayım o antepte. işte yaklaşık 400 civarı resim var
NOT:anti kullanmaz bikaç program denedim yapamadım yardım edermisiniz
-
http://www.poisonivy-rat.com/index.php?link=download bunu indir latest versiyonu
modemin 3460 portunu aç.......... www.no-ip.com dan hesap ac........ indirdiğin programı aç new serverdenn gereken yerleri doldur yeni server oluscak onu rarla gönder......
eger bi exe ile birleştirceksen binder kullan...... tanınmaz yapacaksan crypter kullan.... www.level-23.com
-
tamam sağol bir denim