Tron Legacy (2010) Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

3d izleyenlerin yorumlarını merak ediyorum, 3d olarak doyurucumu ayrıca filmi genel olarak nasıl buldunuz arkadaşlar hafta sonu gitmeyi düşünüyorum eğer iyi değilse seçimi mi mega zekadan yana kullanacağım,

Fragmanı,

http://www.youtube.com/watch?v=1AwvuirSEAA

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

pazartesi istinye park'da imax 3d seyretcem hocam biraz daha bekle yorumlayacağım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bende düşünüyorum tron efsanesine gitmeyi fakat alt yazıyı okuyayım derken 3D nin güzelliğini kaçırmak istemiyorum. o yüzden seslendirme olanına gideceğim. Umarım 3D görseli ve seslendirmeyi iyi yapmışlardır...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

megamind tatmin ediyor, yani film olarak 3d olmasa da iyi film, tron legacy cok iyi bi film degil diye duydum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam Megamind r5 olarak düştü piyasaya. (Divx kalitesinde) Tron'a gitmek daha mantıklı gibi..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

filme 3d olarak gittim.fakat filmin çoğu 2d.zaten başta da bazı sahnelerın 2d olduğunu fakat gözlükle izlenebileceğini söylüyor.yanlış anlamayın 3d fln sağlam,konusu güzel,müzikler zaten daft punk yapımı harika.sonuç olarak güzel bir bilim kurgu aksiyon ve görsel efekt için izlenmeli.fakat büyük beklenti ile hayatın anlamını bulmak veya mesajlar çıkarıp kafa yormak için değilde güzel vakit geçirip kafa dağıtmak için izlenmeli.fakat karneler alındıktan sonra çocuk saldırısına karşı siz biletinizi akşam seansına almayı unutmayın.iyi seyirler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Pazar akşamı Ankamall'da seyredicenm bi aksilik çıkmazsa..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hem 2d hemde 3d olması çok tuaf alt yazılar çok büyük ihtimalle 2d olur film ise 3d olur saçmalığa bakarmısınız,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ben hayatımda bi kez 3d film izledim. onda da töbe ettim. bi daha 3d ye züksen gitmem

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

film iyiydi fena değildi ancak öyle 3d si çok fazla değildi.Kısacası eğlenceli bir film zamanı geçirir ama keşke bitmese dediğimiz tarz filmelrden değil :)

asıl ondan önce bir karayip korsanlarının fragmanını verdiler 3boyutlu MÜKEMMEL'di kesinlikle gidilir 3D'si çok iyiydi onun gerçi 3d olmasa da gidilir :D:D

Toplam Hit: 1146 Toplam Mesaj: 10