Tron Legacy (2010) Üzerine
-
3d izleyenlerin yorumlarını merak ediyorum, 3d olarak doyurucumu ayrıca filmi genel olarak nasıl buldunuz arkadaşlar hafta sonu gitmeyi düşünüyorum eğer iyi değilse seçimi mi mega zekadan yana kullanacağım,
Fragmanı,
http://www.youtube.com/watch?v=1AwvuirSEAA
-
pazartesi istinye park'da imax 3d seyretcem hocam biraz daha bekle yorumlayacağım :D
-
Bende düşünüyorum tron efsanesine gitmeyi fakat alt yazıyı okuyayım derken 3D nin güzelliğini kaçırmak istemiyorum. o yüzden seslendirme olanına gideceğim. Umarım 3D görseli ve seslendirmeyi iyi yapmışlardır...
-
megamind tatmin ediyor, yani film olarak 3d olmasa da iyi film, tron legacy cok iyi bi film degil diye duydum.
-
Hocam Megamind r5 olarak düştü piyasaya. (Divx kalitesinde) Tron'a gitmek daha mantıklı gibi..
-
filme 3d olarak gittim.fakat filmin çoğu 2d.zaten başta da bazı sahnelerın 2d olduğunu fakat gözlükle izlenebileceğini söylüyor.yanlış anlamayın 3d fln sağlam,konusu güzel,müzikler zaten daft punk yapımı harika.sonuç olarak güzel bir bilim kurgu aksiyon ve görsel efekt için izlenmeli.fakat büyük beklenti ile hayatın anlamını bulmak veya mesajlar çıkarıp kafa yormak için değilde güzel vakit geçirip kafa dağıtmak için izlenmeli.fakat karneler alındıktan sonra çocuk saldırısına karşı siz biletinizi akşam seansına almayı unutmayın.iyi seyirler.
-
Pazar akşamı Ankamall'da seyredicenm bi aksilik çıkmazsa..
-
Hem 2d hemde 3d olması çok tuaf alt yazılar çok büyük ihtimalle 2d olur film ise 3d olur saçmalığa bakarmısınız,
-
ben hayatımda bi kez 3d film izledim. onda da töbe ettim. bi daha 3d ye züksen gitmem
-
film iyiydi fena değildi ancak öyle 3d si çok fazla değildi.Kısacası eğlenceli bir film zamanı geçirir ama keşke bitmese dediğimiz tarz filmelrden değil :)
asıl ondan önce bir karayip korsanlarının fragmanını verdiler 3boyutlu MÜKEMMEL'di kesinlikle gidilir 3D'si çok iyiydi onun gerçi 3d olmasa da gidilir :D:D