Trt Muzik Bozkirin Tezenesi NESET ERTAS
-
Trt muzik bozkirin tezenesi ankara keciorende neset ertas kultur merkezi acildi oradayim imkani olan babanin eserlerini sevip gonul veren herkes izlesin imkani olan herkes kecioren neset ertas kultur merkezine ugrayip ziyaret etsin, vay gara suratina gurban oldugum vayy
-
+1
-
Televizyondaki programı kaçırdık , inşalah birgün yolum ankaraya düşer'de mezarınada da uğrarım Neşet babanın bir türlü nasip olmadı :(
-
Elysion bunu yazdı
Televizyondaki programı kaçırdık , inşalah birgün yolum ankaraya düşer'de mezarınada da uğrarım Neşet babanın bir türlü nasip olmadı :(
mezar kırşehirde hocam sen gel ben seni kırşehirede götürürüm gurban olsun yeterki gönüller bir olsun.
-
program ne zaman yayınlanıcak var mı bir bilgin
-
HeadBanger bunu yazdı
dün yayınlandı hocam trt'de ben kültür merkezindeydim kayıt aldırdım upload edecem en kısa zamanda
-
DevilKingtr bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
dün yayınlandı hocam trt'de ben kültür merkezindeydim kayıt aldırdım upload edecem en kısa zamanda
dün hiç müsait değildim ya la yoksa tv izlemem ama trt müziğe bakarım arada çok kaliteli programlar yapıyor
-
HeadBanger bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
dün hiç müsait değildim ya la yoksa tv izlemem ama trt müziğe bakarım arada çok kaliteli programlar yapıyor
cengiz kurtuğlunu izlerim salı günleri dilde can vardı ismail altunsaray onu kaldırdılar az sövmedim sağlam konsept yapıyor
-
DevilKingtr bunu yazdıElysion bunu yazdı
mezar kırşehirde hocam sen gel ben seni kırşehirede götürürüm gurban olsun yeterki gönüller bir olsun.
Eyvallah hocam , aynen gönüller bir olsun :) mezar kırşehirde biliyorum bu arada da eksik cümle kullanmışım kafamda :) ankara'da nasip olmadı hiç gitmek normalde kırşehire gittim bu yaz bi ama uğrayamamıştım :(