TS Veya Ventrillo Server Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

selamlar,öncelikle belirtiyim konuyu nereye açıcam bilemedim o yüzden buraya açtım eğer yanlışsa affola :|

istediğim yardımıma geliyim; ben ventrillo veya teamspeak serverı kurup para vermeden oyunda arkadaşlarla iletişim halinde olmak istiyorum. bikaç yerde baktım kendi evinin üzerinde kurma var ama upload hızınla orantılı olarak sağlam bişey oluyomuş ve malesef upload hızımda iyi değil. şimdi host-domain veya ne lazımsa elimizde olsa bu dediğim teamspeak veya ventrillo serverı açabilir miyim? açabilirsem nasıl açabilirim yol gösterebilcek mürid var mıdır :|?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

selamlar,öncelikle belirtiyim konuyu nereye açıcam bilemedim o yüzden buraya açtım eğer yanlışsa affola :|

istediğim yardımıma geliyim; ben ventrillo veya teamspeak serverı kurup para vermeden oyunda arkadaşlarla iletişim halinde olmak istiyorum. bikaç yerde baktım kendi evinin üzerinde kurma var ama upload hızınla orantılı olarak sağlam bişey oluyomuş ve malesef upload hızımda iyi değil. şimdi host-domain veya ne lazımsa elimizde olsa bu dediğim teamspeak veya ventrillo serverı açabilir miyim? açabilirsem nasıl açabilirim yol gösterebilcek mürid var mıdır :|?

ventrillo sw kuracağına hazır ventrillo kanalları var onların birinde takılın ?

Genki vardı ventrillo işlerinden anlayan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

saybirs bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

ventrillo sw kuracağına hazır ventrillo kanalları var onların birinde takılın ?

Genki vardı ventrillo işlerinden anlayan

onları biliyorum ama onlarda da şöyle sorunlar oluyo yetkili biri gelip kanalı piç ediyo yada system mesajı yolluyolar sürekli hani benim istediğim kendimizin olsun kimse bilmesin yöneticide içimizden biri olursa bi sorun çıktığında hemen müdahele edip kickleyebilsin felan

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

ben sürekli skype kullanırım o iş için bu ventrillo nun bi marifetimi var ya herkes onu kullanıyo ?

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Hocam eğer cs vb oyunlar için istiyorsan teamspeakde bayağı server mevcut.İstediğin gibi şifrenizi katıp takılabilirsiniz.Benim bildiğim bir kaç sağlam server var tanıdıklar,istersen yollayabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Kurulum vs işi için uğraşma derim

ts3ü yükle ts3.csduragi.com a girip ücretsiz bir şekilde kanalını açabilirsin pekde sorun yaşamazsın.

Dersen illa kendi sunucumu acıcam 

http://www.ventrilo.com/download.php şurdan ventrilo windows serverı indirip http://robaldred.co.uk/2011/11/ventrilo-server-configuration-ini-explained/ bu kısımdanda config file ayarlarını baka baka yaparak serverını açabilirsin

ama tavsiyem hazır sunuculara bağlanman, bu sıralarda pek vent kullanan kalmadı herkes ts3 veya mumblea akın etti

Toplam Hit: 965 Toplam Mesaj: 6