TS Veya Ventrillo Server Kurulumu
-
selamlar,öncelikle belirtiyim konuyu nereye açıcam bilemedim o yüzden buraya açtım eğer yanlışsa affola :|
istediğim yardımıma geliyim; ben ventrillo veya teamspeak serverı kurup para vermeden oyunda arkadaşlarla iletişim halinde olmak istiyorum. bikaç yerde baktım kendi evinin üzerinde kurma var ama upload hızınla orantılı olarak sağlam bişey oluyomuş ve malesef upload hızımda iyi değil. şimdi host-domain veya ne lazımsa elimizde olsa bu dediğim teamspeak veya ventrillo serverı açabilir miyim? açabilirsem nasıl açabilirim yol gösterebilcek mürid var mıdır :|?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------selamlar,öncelikle belirtiyim konuyu nereye açıcam bilemedim o yüzden buraya açtım eğer yanlışsa affola :|
istediğim yardımıma geliyim; ben ventrillo veya teamspeak serverı kurup para vermeden oyunda arkadaşlarla iletişim halinde olmak istiyorum. bikaç yerde baktım kendi evinin üzerinde kurma var ama upload hızınla orantılı olarak sağlam bişey oluyomuş ve malesef upload hızımda iyi değil. şimdi host-domain veya ne lazımsa elimizde olsa bu dediğim teamspeak veya ventrillo serverı açabilir miyim? açabilirsem nasıl açabilirim yol gösterebilcek mürid var mıdır :|?
-----------------------------ventrillo sw kuracağına hazır ventrillo kanalları var onların birinde takılın ?
Genki vardı ventrillo işlerinden anlayan
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------selamlar,öncelikle belirtiyim konuyu nereye açıcam bilemedim o yüzden buraya açtım eğer yanlışsa affola :|
-----------------------------ventrillo sw kuracağına hazır ventrillo kanalları var onların birinde takılın ?
Genki vardı ventrillo işlerinden anlayan
-----------------------------onları biliyorum ama onlarda da şöyle sorunlar oluyo yetkili biri gelip kanalı piç ediyo yada system mesajı yolluyolar sürekli hani benim istediğim kendimizin olsun kimse bilmesin yöneticide içimizden biri olursa bi sorun çıktığında hemen müdahele edip kickleyebilsin felan
-
ben sürekli skype kullanırım o iş için bu ventrillo nun bi marifetimi var ya herkes onu kullanıyo ?
-
Hocam eğer cs vb oyunlar için istiyorsan teamspeakde bayağı server mevcut.İstediğin gibi şifrenizi katıp takılabilirsiniz.Benim bildiğim bir kaç sağlam server var tanıdıklar,istersen yollayabilirim.
-
Kurulum vs işi için uğraşma derim
ts3ü yükle ts3.csduragi.com a girip ücretsiz bir şekilde kanalını açabilirsin pekde sorun yaşamazsın.
Dersen illa kendi sunucumu acıcam
http://www.ventrilo.com/download.php şurdan ventrilo windows serverı indirip http://robaldred.co.uk/2011/11/ventrilo-server-configuration-ini-explained/ bu kısımdanda config file ayarlarını baka baka yaparak serverını açabilirsin
ama tavsiyem hazır sunuculara bağlanman, bu sıralarda pek vent kullanan kalmadı herkes ts3 veya mumblea akın etti