TT NET Yüzünden Sitelere Giremiyorum
-
http://bilgi.ttnet.com.tr/ttnetpratikcozum/index.aspx?host= siteye girmeye çalışsam bu reklam sitenin adresinin öncesinde geliyor giremiyorum bir kaç sitede oluyor. Örneğin milliyet sitesine girmek istediğimde bu reklam geliyor. Nasıl engelleyebilirim.
-
Ah be kardeşim niye indirirsin yazıyor orda bi kere indir bilgisayarında internetinde anasını ömür boyu sikelim diye,ttnet'e güvenip iş mi yapılır.
Birde bu amına koduğum ttnet ben modeme reset atınca ayarları otomatik yapıyor ibneler xhamster'a giremiyorum,ağ kablosunu takınca modem otomatik ttnetten gelen bilgiyle ayarlanıyor dns işe yaramıyor o yüzden.Bunun çözümünü bilen var mı xhamster'a giremiyorum durumum çok acil.
Neyse başarılar dileyin ehliyet sınavına gidiyorum.
-
host dosyana
bilgi.ttnet.com.tr 127.0.0.1 ekle. -
hallederi_55 bunu yazdı
Ah be kardeşim niye indirirsin yazıyor orda bi kere indir bilgisayarında internetinde anasını ömür boyu sikelim diye,ttnet'e güvenip iş mi yapılır.
Birde bu amına koduğum ttnet ben modeme reset atınca ayarları otomatik yapıyor ibneler xhamster'a giremiyorum,ağ kablosunu takınca modem otomatik ttnetten gelen bilgiyle ayarlanıyor dns işe yaramıyor o yüzden.Bunun çözümünü bilen var mı xhamster'a giremiyorum durumum çok acil.
Sıkma kendini kardeşim buyur buradan gir :))
http://www.anonim.org/
Kullanıcı adı -- anonim
Şifre -- anonim
iyi eğlecenler :)) -
pesimistzombie bunu yazdı
host dosyana
bilgi.ttnet.com.tr 127.0.0.1 ekle. Ekledim bir daha çıkmaz umarım :) Şimdiden teşekkür ederim.
-
hallederi_55 bunu yazdı
google yada mozilla eklentisi zenmate kur hocam..