Tt Netde Kota Meselesi
-
arkadaşlar bu konuda acemiyim.limitli adsl kullanıyorum. limitsiz adsl kullanan bir arkadaşımın adsl şifresiyle girebiliyormuyum.adsl kullanıcı adları telefon numaralarıyla bağlantılı değilmi telekom öyle demişti ama bilen varsa cevap verirse memnun olurum.bende limitli adsl var limitsiz adsl kullanıcı arkadaşımın adı ve şifresiyle onun hesabını kullanabiliyormuyuz.selamlar ve teşekkürler
-
hoca öyle birşey yoktur,bazılar iddia etseler bile bunu yapan yok.Ayrıca türk telekom başkasının şifresiyle girdiğini tespit ediyor o zaman daha kötü olur senin için.Eskiden dial up bağlantılarda şifre ve kullanıcı adı önemliydi ama şimdi dsl bağlantılarda öyle değil.Kotan neyse onu kullanmaya mahkumsun :))
-
teşekkürler ertan hocam bende öyle düşünmüştüm zaten.işyerinde limitsiz adsl kullanan arkadaşlar var akşamları kapalı oluyor işyerleri eğer kullanıcı adı ve şifreleri kullanılabilseydi süper olurdu.sabaha kadar makine kapanmazdı downloada devam ederdim.ama limitli olunca sap gibi kalıyoruz
-
baba üzülerek söylüyorum ki var nerden çıkardın dersen .bi arkadaşlımda denedim hat benim hat modem onun modemin hiç bir ayarıylaoynamadım direk baglandıı arkadaşın modemiyle + daha sonra arkadaşın kullanıcı adını ve şifresini aldım benim modemde denedim oldu.. ve benim adsl dede bi sorun var hiç bişey dowlond etmedigim halde a.q gece 200 mb artıyoo modem kapalı telefon hattı çekili ama genede sorun devam etti en sonunda telekoma dilekçe verdim bakıcazz.. böyle bi olay var denemesi bedava ..
-
Hoca bende başkasının modemini kullandım giriyor sorun yok.Ayrıca başkasının şifresiyle girebilirisin,girmez diyen biri yok.Dediğim şu,kota yükselmez,yani o adam limitsiz sen onun kullanıcı adı ve şifresiyle girmişsen eğer limitliyse sen hep limitlisin.Burda önemli olan şifre ve kullanıcı adı değil,senin hattın önemli,türk telekom hattına göre işlem yapıyor.Ve hangi şifreyle hangi hattın kullanıldığı bilinir.Onun için yamuk işlere kalkışmayın,bir arkadaş birinin şifresiyle girdi ve çocuğa uyarı verdiler.Şu başkasının şifresiyle limitsiz kullanma gibi SAÇMA bir şeyi aklınızdan silseniz iyi olur
-
girin okuyun arkadaşlar yaşamış bir insan olarak anlattım
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=21583 -
8aydır beni tespit edebilmiş değiller
-
manglerman:
böle şeyler yapmayın anında enseliyolar
geçenlerde turk telekonmun web sitesinden kotama bakmaya girmiştim herzaman yaptığım gibi..
bakıp bakıp zevke geliyodum çünkü son 4 ayın kotası 0 mb görünüyodu
lan bi baktım databaseler bakıma alındı yazıyo.
ne bakımı dedim a.q acaip şaşırdım.
ertesi ün işyerinin adsl hattı kesildi :)
telefon edip arıza kaydı verdik bize cevap geldi sizin hattı başkasıda kullanıyo diye..
bende işyerinin sınırsız şifresiyle bağlanıyodum.
başımdan aşşa kaynarsular döküldü.
hemen eve telefon açıp bilgisayarı kapattırdım
tabi bilgisayar 24 saat download halindeydi:D
o ay telefon parası 63 milyon geldi
normalde 29 gelmesi gerekiyodu ben onada dua ettim çünkü bi ceza gelseydi yaraklara yan bascaktım:D
neyse yani uzun lafın kısası hata yapma adam gibi ne kullanıyosan onun parasını ver
=========================================
Tek kelime ile sonuna kadar haklısın :))
Kreston :
8aydır beni tespit edebilmiş değiller
Hoca seni bilmediklerini nerden çıkarıyorsun. O adamlarda hiç güvenlik önlemi yok mu? Hangi şifreyle kim giriyor gibi paneller yokmudur, bu kadar basit değil emin ol.Onlar biliyordur ne yaptığını
-
kreston gibi 5 aydır baskasının kotasız sıfresını kullanıodum.Daha bi boh olmadı
-
Ağalar ben telekom olsaydım utançtan yerin dibine geçerdim o ayrı
Bi panel kurardım böle halt yiyenleri kaydet hepsine 1000 ytl ceza keser ülkeyi kalkındırırdım.nasıl fikir ama...
Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 10