Ttnet - Superonline Geçiş Problemi
-
iyi akşamlar müridler.
geçen ayın 25'inde bu superonline müşteri hizmetlerini aradım. internet ve telefon hattının geçişi için başvuru da bulundum. bizim memlekette bunların satış bayiliği yoktu o yüzden mecbur buradan başvuru yaptım. 2 gün sonra bi eleman aradı şehirdışından geliyoruz adres neresi tam olarak modem ve sözleşme getircez dedi. neyse sözleşme filan geldi imzaladık modemi teslim aldık. ,
bundan sonra çile başladı. 1 hafta geçti aradım cevap veren eleman modemin numarası girilmemiş o yüzden bekliyor dedi. verdim seri numarayı tamam dediler. ondan 5gün sonra tekrar aradım yine la olm böyle böyle yapın şunu dedim. evraklar bayide imiş onlar girmeden olmazmış. benim alakam yok bayii ile size başvuru yaptım beni muhattap edemezsiniz dedim yok aynı robot gibi aynı cevapları veriyorlar.
bugün 25. gün olacak. dün gece aradım sokayım size iptal edin işlemleri dedim. onu bile yapamadık :/ bayii iptal etmesi gerek dedi bi numara verdi istanbul alan kodlu. arıyorum cızıt diye bi ses gelip kapanıyor ulaşamıyorum adamlara. modem bende kaldı sözleşme filan verdik o kadar imza attık. net işleme geçmedi. resmen buga girdim ne iptal oluyor ne onaylanıyor.
---
şimdi benim ne yapmam gerekiyor. böyle bi sorun yaşayan oldu mu daha önce. bunlarla nasıl konuşmak gerekiyor ki geçiş işlemini ciddiye alsınlar. akıl verin. zaten ttnet boyunduruğundan kurtulmak için böyle bi işe kalkıştık bu sefer bu boka battık.
-
Yapacağın işi söyleyeyim hacı abi http://www.btk.gov.tr/ girip sorunun düzelene kadar sabah 1, akşam 1 olmak üzere 2 kez şikayet kaydı açacaksın.
Daha sonra destek mailleri var, onlara hergün yaklaşık olarak 50 adet mail göndermelisin. 30 saniye arayla.
Başlıklarını falan değiştire değiştire tabii.
En sonunda sen canından bezene kadar onlar canından beziyor ve sorununun 1 haftada çözüldüğüne kendi gözlerinle şahit oluyorsun..
(2 aydır hız sorunumu düzeltemeyen yavşaklar bu yöntemle 3 günde dize getirildi tecrübe ile sabittir )
-
CEO bunu yazdı
Yapacağın işi söyleyeyim hacı abi http://www.btk.gov.tr/ girip sorunun düzelene kadar sabah 1, akşam 1 olmak üzere 2 kez şikayet kaydı açacaksın.
Daha sonra destek mailleri var, onlara hergün yaklaşık olarak 50 adet mail göndermelisin. 30 saniye arayla.
Başlıklarını falan değiştire değiştire tabii.
En sonunda sen canından bezene kadar onlar canından beziyor ve sorununun 1 haftada çözüldüğüne kendi gözlerinle şahit oluyorsun..
(2 aydır hız sorunumu düzeltemeyen yavşaklar bu yöntemle 3 günde dize getirildi tecrübe ile sabittir )
az önce aradım hocam. sövmediğim kaldı sadece. bu hafta içi hallediyoruz dedi. kayda aldım ismini yazdım dedim.
bilmediğim şube ile uğraşamam bana öyle demediniz btk'ya sözlüklere şikayetvara ve bi çok foruma şikayet kaydı açacam dedim. yusuf yusuf oldu öyle anladım. bakalım ses çıkmazsa 3 4 güne senin taktiğe geçecem.
-
Ben geçtim daha 1 hafta oldu hiç sorun yaşamadım. Verdikleri modem hoşuma gitmedi anteni yok. Birde ev telefonum voip modeme bağlı olmak zorunda ( telefon ve net dahil olduğu için diğer modemi kullanamıyorum ) başka bir eksisi yok şimdilik..
-
hocam çok lanet bişey bu superonline, durduk yere internetim gitti. arıyorum sinyal var sizde sorun var dediler teknik servis çağırdım baktılar bir sorun yok. sonra tekrer aradım hala internetim yok diye adamlar tekrar çaırıp kontrol ettirin diyor biz de sorun yok diyorlar. sinir oldum etmediğim hakaret kalmadı adamlara sinir oldum 4 gün internetsiz kaldım. en sonunda bir tanıdık vasıtası ile telekomdan adam buldum onlar gelip yaptı ve sorun alt yapı ile ilgli yani superonline ile ilgili. adamlar hiç ilgilenmiyor taahüdüm olmasa bir an bile durmama taahüd ücretide 800 tl imiş.