TTNET & Dejavu :|
-
Mürid kardeşlerim bu 2. oluyor netim koptu baya bi gelmedi gelir die bekledim :| neyse ttneti arıyim dedim tam ahizeyi kaldırıyorum 444 0 375 çeviricem tak internet geliyor :| bu neden kaynaklanıyo olabilir :D TTNET leb demeden çorum mu diyo yoksa:D
-
değil 444 0 375, nereyi arasan düzelecektir, hatta ahizeyi kaldırıp bikaç saniye tutup indirmen yeterli =)
inanmazsan dene . -
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Mürid kardeşlerim bu 2. oluyor netim koptu baya bi gelmedi gelir die bekledim :| neyse ttneti arıyim dedim tam ahizeyi kaldırıyorum 444 0 375 çeviricem tak internet geliyor :| bu neden kaynaklanıyo olabilir :D TTNET leb demeden çorum mu diyo yoksa:D
-----------------------------
sanırsam fıltrende bı problem var hocam. -
hattı telefonla modeme bolen ıcadı bı kontrol et hocam sorunun ondan kaynaklanıyor buyuk ıhtımal
-
pekı abı hepınmız bu durumu anlamıssınız....
pekı neden boyle oluyor? elektrık gelınce... neden ınternette gelıyor?
-
Aysını 10 dkka önce benim başıma geldi. Modeme sinyal gelmiyordu spliter felan kurcaladım biraz olmadı telefonu kaldırdım hışırtı var telde spliterden modemin kablosunu çıkarınca hışırtı gidiyor. Spliterdandır diye düşünüp spliterı değiştirdim sonuç yine aynı.. 4440375 aradığım zaman hışırtı kesildi internet geldi. Tuhaftır anlamadım ama internet geldi diyede çok kurcalamadım
-
Hizmette sınır yok artık konuşmadan sorunu anlıyor ttnet :)