folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TTNET & Dejavu :|

TTNET & Dejavu :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mürid kardeşlerim bu 2. oluyor netim koptu baya bi gelmedi gelir die bekledim :| neyse ttneti arıyim dedim tam ahizeyi kaldırıyorum 444 0 375  çeviricem tak internet geliyor :|  bu neden kaynaklanıyo olabilir :D TTNET  leb demeden çorum mu diyo yoksa:D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

değil 444 0 375, nereyi arasan düzelecektir, hatta ahizeyi kaldırıp bikaç saniye tutup indirmen yeterli =)

inanmazsan dene .

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------

Mürid kardeşlerim bu 2. oluyor netim koptu baya bi gelmedi gelir die bekledim :| neyse ttneti arıyim dedim tam ahizeyi kaldırıyorum 444 0 375  çeviricem tak internet geliyor :|  bu neden kaynaklanıyo olabilir :D TTNET  leb demeden çorum mu diyo yoksa:D

-----------------------------
    sanırsam fıltrende bı problem var hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

hattı telefonla modeme bolen ıcadı bı kontrol et hocam sorunun ondan  kaynaklanıyor buyuk ıhtımal

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

pekı abı hepınmız bu durumu anlamıssınız.... 

pekı neden boyle oluyor? elektrık gelınce... neden ınternette gelıyor?

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Aysını 10 dkka önce benim başıma geldi. Modeme sinyal gelmiyordu spliter felan kurcaladım biraz olmadı telefonu kaldırdım hışırtı var telde spliterden modemin kablosunu çıkarınca hışırtı gidiyor. Spliterdandır diye düşünüp spliterı değiştirdim sonuç yine aynı.. 4440375 aradığım zaman hışırtı kesildi internet geldi. Tuhaftır anlamadım ama internet geldi diyede çok kurcalamadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Hizmette sınır yok artık konuşmadan sorunu anlıyor ttnet :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 7