TTNET 2 Yıllık Sözleşme !
-
Sanırım biri dava açıp kazanmıştı , TTnet vermediği hizmetin parasını alamaz diye sonuçlanmıştı ve adam adslsini sözleşmedeki 2 yıllığı ödemeden kapatabilmişti.
Ama sanırım :)
Ayrıntılı bilgisi olan var mı , kapattırabiliyormuyuz şimdi napıcaz?
Telekomda çalışan?Yada ttnet herneyse..
-
ortada imzalı bir sözleşme var. mahkeme masraflarının riskini alabiliyorsan dene.
-
bekle ercag adsl baglar sana simdi :D emirreis ile görüs istiosan.
-
adsleni istedigin zaman kapatırsın 2 yıllık sözleşme imzalamış olsan bile ücretsiz alınan modemi geri iade edersin ve verdikleri herhangi bedelsiz kulanılan ayın ücretini ödersin
-
güzel bişeymiş bi sorim avukat arkadaşlara burda da paylaşırım, bende 2-3 ay sonra kapattıracam adsli. işime gelir:)
-
2 yıllık sözleşmede, sözleşmeyi bozarsan belli bir ücret ödüyorsun
sen iptal ettir sonra bana pm den ulaş sana bi adsl baglayalım kablolu ve kablosuz modem seçeneklerimizde bulunmaktadır -
hacı şimdi sözleşmeyi iptal edebilirsin fakat. yararlandığın kampanyadaki indirim vs hediye türü herşeyi geriye ödersin
örneğin: 49 ytl'lik sınısız adsl kullanıyorsun ve %12 özel indirim uygulanıyor 2 yıl boyunca. her ay 43 ödüyrosun. Eğer bozarsan ilk aydan itibaren her ay için senden 6 ytl'yi toptan alırlar.
umarım anlamışsındır tüm böle indirimli ne varsa zaten o imzaladığın sözleşme metninde yazar geri alıyorlar. vermessende haciz vs vs
-
Ben öyle bir davanın kazanıldığını duymadım, ayrıca seni kimse zorlamıyor, sen isteyerek hür iraden ile imza atıyorsun, sonra yok ben kullanmadım diyemezsin...
Bu dünyanın her yerinde böyledir...
-
Ben sormuştum ta adsl ye başvurdugumda modemi değil ama parasını alıyorlar. ücretsiz kullandıgın dönem faturalarını da ödüyorsun sanırım. böylece sözleşmeni iptal edebiliyorlar.
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
Ben sormuştum ta adsl ye başvurdugumda modemi değil ama parasını alıyorlar. ücretsiz kullandıgın dönem faturalarını da ödüyorsun sanırım. böylece sözleşmeni iptal edebiliyorlar.
-----------------------------Kim dedi sana bunu ? 120 milyonluk modem veriyorlar (airties 205) sence telekom bunun parasını abonede bırakır mı ? Yanlış bilgilendirmişiler seni...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kim dedi sana bunu ? 120 milyonluk modem veriyorlar (airties 205) sence telekom bunun parasını abonede bırakır mı ? Yanlış bilgilendirmişiler seni...
-----------------------------Emir , arkadaş modemin parasını ve 2 aylığı ayrıca yaptıkları indirimi alıyorlar demiş.
Yani , şöyleki , nasıl desem ,
ben ücretsiz kullandığım ilk 2 ayın ve modemin parasını verince kapattırıyorum öyle mi ?
( hattı ortak kullancaz da ondan kapattırmak istiyorum :D )
( olmazsa bu tarifeden sınırsıza geçeriz napalım :| )