Ttnet 3G Modem (Avea Desteklidir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Arkadaşlar dün açtığım bi konuda müridler TTnetin 3g usb modeminin internetteki fiyatlarının 40 TL civarında oldugunu sölemişlerdi. Kargo bana ait 30TL yada kargo alıcıya ait olmak şartıyla 25TL ye satmak istiyorum. Öğrenciyim biraz maddi sıkıntılarım var. 3g sim kartım kayboldugu için modemi satışa çıkarttım. En ufak bir sorunda iade garantisi veriyorum.

http://img705.imageshack.us/img705/2997/3gusbmodem72mbpsttnetav.jpg

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    avea internet kullanmanizi kesinlikle onermem bes para etmez.ttnet i mumla ararsiniz.ama o modemlerde mobile partner diye bi programla istediginiz sim karti takip baglanabilirsiniz.mobile partner i yanlis hatirliyor olabilirim bi daha kontrol edin :) vfone 3g stickle turkcell cok calistirdim ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim bilgiler için. Bi araştırayım bakalım bulabilirsem Vodafone ve Turkcell de de çalıştırabiliriz. Avea biraz sıkıntılı ama TTnet çok süper..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 916 Toplam Mesaj: 3