folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Adsl , Smile Adsl , Biri Adsl Kullananlar Buraya Baksın...

Ttnet Adsl , Smile Adsl , Biri Adsl Kullananlar Buraya Baksın...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben ttnet kullanıyorum sınırsız paket 45likten ancak ev telefonu bi işe yaramıyo diğer adsl şirketlerine baktımda tam anlayamadm ne ne değildir. telefon aboneliği olmadan kullanabileceğimiz internet yokmu. en ucuz bunların içinde hangisi. ayrıca bu servisler haricinde başka bildiğiniz internet paketi satan servis varmı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    uyduneti araştır googledan kabllolu tv'nin interneti.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Var anam var :D

kablolu yayın al 25 tl ayda, hemde sınırsız...

not : ilk fatura sanırsam 100 küsür geliyo.

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    ttnette de ilk ay fatura 60 küsür geliyor,uydunet bağlatabiliyorsan uydu net te ttnet kadar sorun yaşamazsın.hem ttnette 60 lira adsl hizmeti için en az 10-12 lira da telf için para ödeyeceksin. yıllık ödeyeceğin miktarı hesapla ona göre hareket et derim ben..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

ben ucuz bişey istiyorum ucuz yokmu hiç yada en ucuzu ne kadar kablotv hariç

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bu uydunette 1lik sınırsız 37 liraymış bende buna geçmeyi düşünüyorum konu açılmışken sorim kullanan varmı acep:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PARS
    PARS's avatar
    Erkek
    uydunet iyi hoş ama bir sıkıntısı var her şehri ve bölgeyi başka taşeron firmalara vermişler bu yüzden bazı yerlerde cok kötü durumda hatta sinyal dalgalanması demekden başka bişey bilmiyorlar fakat bazı yerlerde ise hiç sorunsuz calışıyor o yüzden oturdugun cevrede kullanan birilerini bulup sorman lazım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    PARS bunu yazdı:
    -----------------------------
    uydunet iyi hoş ama bir sıkıntısı var her şehri ve bölgeyi başka taşeron firmalara vermişler bu yüzden bazı yerlerde cok kötü durumda hatta sinyal dalgalanması demekden başka bişey bilmiyorlar fakat bazı yerlerde ise hiç sorunsuz calışıyor o yüzden oturdugun cevrede kullanan birilerini bulup sorman lazım
    -----------------------------
    hocam aynı sorun ttnette de var ben ilçede oturuyorum şu an çözülemeyen bir sebepten dolayı 512kbit in altında internete bağlanıyorum..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bu gibi sorunları sitemde yazarsanız çok makbule geçer

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Sabit ücret vermeden bir tek 3G hizmeti yada kablonet kullanabilirsin. 3G hem pahalı hemde verimli değil. Kablonet ise her yerde yok. Bunun dışındaki diğer servis sağlayıcıları da sabit ücret almaktadır. Yalnız bunun için açılan davalar var hala beklemede, umuyorum yakında sabit ücret kalkacak...

.
Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 10