folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Adsl Kota Sayfası Çalışmıyor Mu?

Ttnet Adsl Kota Sayfası Çalışmıyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    En azından 4 gündür "Sn. Abonemiz, Teknik nedenlerden dolayı şuan sizlere hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diye hata veriyor. Ulan Allah belanızı versin, bir işi adam gibi yapamıyor bu ******ler. Aldıkları para haram bu *****lere. Sizde de aynı problem var mı?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yazın türkiyede olduğum 3 ay içinde elime gelen faturadan dolayı kota bilgilerine bakmayı çok istemiştim

3 ay boyunca 1 kere bağlanabildim o dediğin yere

o günüde arkadaşlarla bayram ilan edip akşamına kafaları çekmeye gitmiştik :D:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ahahahhaa :D, haklısın ayda belki 4-5 kez anca çalışıyor. Ama bu kadar uzun süre hata vermesi kullanıcılarını insani bir değer vermediğini gösterir bu allahın belası şirketin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Bendede aynı sorun var hoca. Bence bilerek yapıyorlar bunu, millet kotaya bakamsın geçsin kotayı ve çok para ödemememk için sınırsıza geçsin diye yapıyorlar bence.

Ben bu ttnetin taaaa......... 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Yapar bunlar, inanırım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:
    -----------------------------

Bendede aynı sorun var hoca. Bence bilerek yapıyorlar bunu, millet kotaya bakamsın geçsin kotayı ve çok para ödemememk için sınırsıza geçsin diye yapıyorlar bence.

Ben bu ttnetin taaaa......... 

Bende ilk başta öyle komplolar kursamda adam gibi site yapacak kapasiteleri olmadıklarını düşünmek daha mantıklı geldi.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:
    Dengbej bunu yazdı:

Bende ilk başta öyle komplolar kursamda adam gibi site yapacak kapasiteleri olmadıklarını düşünmek daha mantıklı geldi.

Valla oda olabilir ama bu kadar paraya ve imkana rağmen böyle bir site yapamamaları ihtimai bana çok düşük geliyor kardeş. Bence bilinçli, ama dedğinde ihtimaller dahilinde...

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

iyice suyunu çıkardılar ama ya valla özelleşince çok rezil bi kuruma döndü bu kadar olmaz ya ! bayisine giderim bi ton

kampanya var hangisini seçelim der.. sözleşmeye bi madde koyar büyün 6 sayfanın bir anlamı kalmaz (değişiklik yapma

hakkını saklı tutarmış) kim bunları durduracak resmen sömürülüyoruz ya ayda 50 lira yılda 600 lira +bağlantı ücreti..

sövmeyle sonuç alınmıyo cepten yine para çıkıyorçç

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 8