Ttnet Adsl Kota Sayfası Çalışmıyor Mu?
-
En azından 4 gündür "Sn. Abonemiz, Teknik nedenlerden dolayı şuan sizlere hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diye hata veriyor. Ulan Allah belanızı versin, bir işi adam gibi yapamıyor bu ******ler. Aldıkları para haram bu *****lere. Sizde de aynı problem var mı?
-
Yazın türkiyede olduğum 3 ay içinde elime gelen faturadan dolayı kota bilgilerine bakmayı çok istemiştim
3 ay boyunca 1 kere bağlanabildim o dediğin yere
o günüde arkadaşlarla bayram ilan edip akşamına kafaları çekmeye gitmiştik :D:D
-
Ahahahhaa :D, haklısın ayda belki 4-5 kez anca çalışıyor. Ama bu kadar uzun süre hata vermesi kullanıcılarını insani bir değer vermediğini gösterir bu allahın belası şirketin.
-
Bendede aynı sorun var hoca. Bence bilerek yapıyorlar bunu, millet kotaya bakamsın geçsin kotayı ve çok para ödemememk için sınırsıza geçsin diye yapıyorlar bence.
Ben bu ttnetin taaaa.........
-
Yapar bunlar, inanırım.
-
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------Bendede aynı sorun var hoca. Bence bilerek yapıyorlar bunu, millet kotaya bakamsın geçsin kotayı ve çok para ödemememk için sınırsıza geçsin diye yapıyorlar bence.
Ben bu ttnetin taaaa.........
-----------------------------Bende ilk başta öyle komplolar kursamda adam gibi site yapacak kapasiteleri olmadıklarını düşünmek daha mantıklı geldi.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bende ilk başta öyle komplolar kursamda adam gibi site yapacak kapasiteleri olmadıklarını düşünmek daha mantıklı geldi.
-----------------------------Valla oda olabilir ama bu kadar paraya ve imkana rağmen böyle bir site yapamamaları ihtimai bana çok düşük geliyor kardeş. Bence bilinçli, ama dedğinde ihtimaller dahilinde...
-
iyice suyunu çıkardılar ama ya valla özelleşince çok rezil bi kuruma döndü bu kadar olmaz ya ! bayisine giderim bi ton
kampanya var hangisini seçelim der.. sözleşmeye bi madde koyar büyün 6 sayfanın bir anlamı kalmaz (değişiklik yapma
hakkını saklı tutarmış) kim bunları durduracak resmen sömürülüyoruz ya ayda 50 lira yılda 600 lira +bağlantı ücreti..
sövmeyle sonuç alınmıyo cepten yine para çıkıyorçç