folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet ADSL Ne Zaman Açılacak?

Ttnet ADSL Ne Zaman Açılacak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Selam hocalar,

Perşembe günü akşam telefoncu geldi telefon hattını açtı.

Cuma günü akşam üstü santraldeki işi bitti ve başvurduğum merkez internet başvurumu gönderdi ttnet´e.

Hala internet aktifleşmedi.

Ne zaman açılıyor yaklaşık bu kodumun interneti?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

dun acabilirlerdi. ara bence acsinlar

carsamba basvurduk, ayni gun hatti telekomcular kontrol etti. ertesi gun acilir dedi. persembe acilmadi, aradik bi kac kere hemen actilar o gun

r10aldinho tarafından 23/Eyl/12 15:19 tarihinde düzenlenmiştir

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

deliricem hocam deliricem valla... müşteri hizmetlerini arıyorum tam 11 dk bekledim açan yok amk yerinde çalışan yok heralde.

on kere aradım rahat min. 5 dk bekledim hepsinde.. müşteri temsilcisi yok boşta

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

deliricem hocam deliricem valla... müşteri hizmetlerini arıyorum tam 11 dk bekledim açan yok amk yerinde çalışan yok heralde.

on kere aradım rahat min. 5 dk bekledim hepsinde.. müşteri temsilcisi yok boşta

aynen bizde de acmadi. mesgul caliyo hep 4440375. 

bi arkadas vardi telekomda calisan farkli bi sehirde ona falan soyledik. o aradi da actirdi.

hic ilgilenmiyorlar..

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Genel müdürlükte çalışan ya da tanıdığı olan mürid yok mudur ya?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacım biraz sabırlı ol daha yeni almışın.Benim işyerine abonelik aldım adamlar geldi hattı bağladılar ve şuan internetimde aktif görünüyor ama bende internet hiç olmadı......yalaşık 20 gün oldu hala yok...........başvurmadığım bi yol kaldı bunların xxx

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kardeş telefon hattı AKTİFLEŞTİKTEN sonra ttnet teki eleman kaydını aldıysa 3 iş günü içinde açılır zaruri sebeler hariç ama tel in varsa bir onaya bakar 1 saatte açılır büyük şehirde değilsen D:

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

ben bu sene staj yaptım telekomda 

network bilişimlerinden bakıyorlar yada fiber optik bölümlerine direk bağlanmaya çalış her iki tarafta bununla ilgilenir...

sanırım sana TP-LİNK getirmişler bağlamışlar gerisi sistemde sana ıp tanımlamasına kalmış  kendilerinin 2 dakikasını almazda  o 2 dakikalık kısma gelene kadar epey uzun sürüyor onlar için...

dediğim gibi sen direk o bölümlere ulaşmaya çalış hemen işini hal ederler...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Modemdeki dsl ışığı yanıyor mu? Yanmıyorsa bağlı bulunduğun santrale gidersen hallederler hemen.

Modemdeki dsl ışığın yanıyorsa k.adı parola kontrol et, doğruysa telefon aç arıza kaydı oluştur.

Edit: Başvuru cuma günü gönderildiyse normalde pazartesiye kalır zaten.

Balyoz99 tarafından 23/Eyl/12 23:31 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
Toplam Hit: 3215 Toplam Mesaj: 9