Ttnet ADSL Ne Zaman Açılacak?
-
Selam hocalar,
Perşembe günü akşam telefoncu geldi telefon hattını açtı.
Cuma günü akşam üstü santraldeki işi bitti ve başvurduğum merkez internet başvurumu gönderdi ttnet´e.
Hala internet aktifleşmedi.
Ne zaman açılıyor yaklaşık bu kodumun interneti?
-
dun acabilirlerdi. ara bence acsinlar
carsamba basvurduk, ayni gun hatti telekomcular kontrol etti. ertesi gun acilir dedi. persembe acilmadi, aradik bi kac kere hemen actilar o gun
r10aldinho tarafından 23/Eyl/12 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
r10aldinho bunu yazdı
deliricem hocam deliricem valla... müşteri hizmetlerini arıyorum tam 11 dk bekledim açan yok amk yerinde çalışan yok heralde.
on kere aradım rahat min. 5 dk bekledim hepsinde.. müşteri temsilcisi yok boşta
-
bilenyok bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
deliricem hocam deliricem valla... müşteri hizmetlerini arıyorum tam 11 dk bekledim açan yok amk yerinde çalışan yok heralde.
on kere aradım rahat min. 5 dk bekledim hepsinde.. müşteri temsilcisi yok boşta
aynen bizde de acmadi. mesgul caliyo hep 4440375.
bi arkadas vardi telekomda calisan farkli bi sehirde ona falan soyledik. o aradi da actirdi.
hic ilgilenmiyorlar..
-
Genel müdürlükte çalışan ya da tanıdığı olan mürid yok mudur ya?
-
Hacım biraz sabırlı ol daha yeni almışın.Benim işyerine abonelik aldım adamlar geldi hattı bağladılar ve şuan internetimde aktif görünüyor ama bende internet hiç olmadı......yalaşık 20 gün oldu hala yok...........başvurmadığım bi yol kaldı bunların xxx
-
kardeş telefon hattı AKTİFLEŞTİKTEN sonra ttnet teki eleman kaydını aldıysa 3 iş günü içinde açılır zaruri sebeler hariç ama tel in varsa bir onaya bakar 1 saatte açılır büyük şehirde değilsen D:
-
ben bu sene staj yaptım telekomda
network bilişimlerinden bakıyorlar yada fiber optik bölümlerine direk bağlanmaya çalış her iki tarafta bununla ilgilenir...
sanırım sana TP-LİNK getirmişler bağlamışlar gerisi sistemde sana ıp tanımlamasına kalmış kendilerinin 2 dakikasını almazda o 2 dakikalık kısma gelene kadar epey uzun sürüyor onlar için...
dediğim gibi sen direk o bölümlere ulaşmaya çalış hemen işini hal ederler...
-
Modemdeki dsl ışığı yanıyor mu? Yanmıyorsa bağlı bulunduğun santrale gidersen hallederler hemen.
Modemdeki dsl ışığın yanıyorsa k.adı parola kontrol et, doğruysa telefon aç arıza kaydı oluştur.
Edit: Başvuru cuma günü gönderildiyse normalde pazartesiye kalır zaten.
Balyoz99 tarafından 23/Eyl/12 23:31 tarihinde düzenlenmiştir