Ttnet Aile Koruma Şifresi Ve Programı Hakkında?
-
bu ttnet aile koruma şifre ve programında acilen bi kaç şeyi öğrenmem gerekiyor sırayla sorularımı sorcam
1- standart ayarlara kurulum esnasında log bildirim maili ayarlama ve anlık mesajlaşma (msn vs) loglarını tutma dahil mi?
2- bu loglar pcden başka bir yerde tutuluyor mu? (web üzerinde) pcyi bozmam formatlattırmam logların uçması için yeterli mi?
3- şifreyi kırabilme gibi imkan var mı? (telekomu aramak maille öğrenmek gibi)
4- logların tutulduğu klasörü bilen var mı?
-
1. log bildirimi sadece zararlı sitelere girildiği uyarısı var maile msn konuşması falan filan göndermiyor ama msn konuşmaları pc ye kaydoluyor 2 tarafın konuşmasıda
2.pc de Tutuluyor sadece yerini bilmiyorum ama çokgizlibirşekilde kriptoludur sanmıyorum kolay açılsın
3. şifreyi kırma imkanı yok telekmu arasan da o bilgileri ister bir de kurulum lisans kodunu ister ya da bizzat ttnet hesabıkimin üzerineyse onun bilgileini ister direk o kişi vermesi kaydıyla
Format atman yeterli program kalkıyor :) benimbildiklerim bunlar
-
lisans koduyla yönetici şifresi sıfırlama yapılabiliyor mu peki?
-
sadece onla yapılmaz tabi ama senden bilgi isteyince onuda sorabilir ayrıntılı bilgi 444 0 375 ara istersen dene bakalım ben ufak kardeşlerim içinonların bilgisayarına kurdum bu bilgileride oradan öğrendim
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
lisans koduyla yönetici şifresi sıfırlama yapılabiliyor mu peki?
-----------------------------
AKŞ Destek biriminde çalışıyorum, lisans koduyla şu an için hiçbir işlem yapamazsın sadece bizi aradıgın zaman şifreni sıfırlamak için senden lisans kodunu isteriz..Ama yakın bir zamanda gizli soru ve cevap şeklinde parola sıfırlama olabilir.. -
1-sistem geri yüklemeyi çalıştırdım sistemi geri aldım
2-gizli klasörler dahil olmak üzere ContentWatch aradım sildim attım..
3-disk temizleme yaptım,ccleaner ile reg cleaner ve cleaner işlemi yaptım,regedit ile (windowsun deil 3. parti program) gene reg cleaner işlemi yaptım, sistem geri yüklemeyi boşalttım
program loglarıyla beraber tamamen silinmiş oldu.
eğer 3. yol uzun gelirse 3. yolu yapmadan direk programı baştan kendiniz şifre belirleyerek kurabiliyorsunuz (adsl hizmet no, adsl kul adı ve şifre gerekiyor serialı alabilmek için) kurduktan sonra kendi belirlediğiniz şifre ile normal yoldan kaldırıp yine tamamen loglar ve programdan kurtulmuş oluyorsunuzedit: eğer şifrenizi unutmuşsanız yeni şifre belirlemek için bu işlemi yapıyorsanız 3. seçeneği yapmayın 3. seçenek logları da silmek için. 3. seçenek yapılmazsa loglar silinmiyor.
----------------
programdaki gözlemlerimi anlatayım;
program kurulduktan sonra standart ayarlar (hiç ayar yapmadan) her türlü msn konuşması ve site giriş çıkışlarını logluyor. e maile bildirme olayı ayrıca ayarlanması gerekiyor ancak e maile msn konuşmalarını yollamıyor onun dışında girilmek istenip de engellenen her site log olarak gidiyor.
msn ve site logları 30 günlük tutuluyor gözüküyor ancak loglar silinmiyor yani 30 gün süre sadece takip etmelik süre. pcnin tarihini 2 ay ileri veya geri aldığımızda loglar gözükmüyor silinmiş gibi gözüküyor ve eylemler yeniden raporlanıyor ama tarihi geri düzeltince eski loglar olduğu yerde duruyor yine ileri alın önceki ileri aldığınız tarihe onlar da gözüküyor 30 gün limit yok yani silinmiyor da otomatik.
----------------
yardım edenlere teşekkür ederim.