folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Allah Belanı Ne Zaman Verecek ?

Ttnet Allah Belanı Ne Zaman Verecek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Bugun başıma gelen bi olayı anlatacağım lole girdim  bi baktım ping 100 den aşağı düşmüyor fps 15 den yukarı cıkmıyor.Normal 1 sene ki değerleri söylüyorum 150 170 fps 50 max 60 ping modemi 2 gundur kapatmıyordum.Neyse bugun ne yaptıysam olmadı pc format çektim olmadı modemi formatladım olmadı speedtest çekiyorum 14 15 mbit gösteriyor modemde de aynı ama birşey indirirken 33kb ile indiriyor şuan 30mblik birşeyi 1 saatir bekliyorum inmesini ttneti aradım 2-3 kez reset attılar problem gözükmuyor dediler.Kafayı yemek üzereyim 2-3 kez arıza kaydı bıraktım sorun çözüldü diyorlar ama bir cacık yaptıkları yok amk şuan şu konuyu bile 5 dk dır bekliyorum açmak için o derece sorun nerde olabilir .Kaçırdığımız birşey mi var ? Pcde olmayacağı kesin diğer laptopta da aynı sorun var net felç

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bugün benimde nette bi ibnelik var ama çözemedim gitti .s sayfalar açılırken can çekişiyo resmen

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

bugün benimde nette bi ibnelik var ama çözemedim gitti .s sayfalar açılırken can çekişiyo resmen

yaw sen ne diyorsun hoca firefox çökecek resmen kapat artık açmıyorum sayfayı diye inliyor duyuyorum resmen :D

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

yeni konu açmadan burdan devam etmek istiyorum hocam açacağım konunun başlığı aynı olacaktı çünkü.yalın netlimitsizin fiyatı  67.5 TL olmuş

biraz önce fatura mesajı geldi.ben sözleşmeyi imzalarken 12 ay indirimli olarak imzaladım eve gelen kağıtta da aynen şu şekilde yer alıyor "indirim

dönemindeki aylık ücretlerde değişiklik olmayacaktır" müşteri hizmetlerini arayıp kalaylamak lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

yeni konu açmadan burdan devam etmek istiyorum hocam açacağım konunun başlığı aynı olacaktı çünkü.yalın netlimitsizin fiyatı  67.5 TL olmuş

biraz önce fatura mesajı geldi.ben sözleşmeyi imzalarken 12 ay indirimli olarak imzaladım eve gelen kağıtta da aynen şu şekilde yer alıyor "indirim

dönemindeki aylık ücretlerde değişiklik olmayacaktır" müşteri hizmetlerini arayıp kalaylamak lazım.

galiba şimdilik 67,5 ten aşağıya sınırsız net yok malesef.benimde sözleşme martta doluyor aynı mesajı bana da attılarr+ postayla bildirdiler.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

ttnet acıdı galiba 164kbps ile indiriyorum şuan buna da şükür :)

Edit 45 kbps düştü

Schwarz tarafından 10/Oca/14 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Ttnet-Bizi-Aldatiyor-136955/1/aldat%C4%B1yor/

hoca hortlatayımmı? :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

her zamanki muhabbeti yapabilirler.

yurt dışı hatları yenileniyor...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 8