folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Alt Yapı Destekliyor Diye Yalan Söyledi



Ttnet Alt Yapı Destekliyor Diye Yalan Söyledi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2008
    Erkek

    Ne zamandır Netlimitsiz tarifesi kullanıyordum.Evin taahhüt'ü bitince hat sahibini aramışlar, 16 mbit'e geçin taahhüt verin 59 lira ödeyin demişler.Bir de alt yapı destekliyor diye de eklemişler.Geçmeden önce TTnet müşteri hizmetlerini arayıp kampanyalar hakkında bilgi istedim.16 mbit tarifesini sorunca alt yapınız desteklemiyor dedi temsilci.

    59 lira cazip geldiği için yinede geçtim.Bazen 6-7 çıkıyor hız.Bilmiyorum hata mı ettim belki biraz hızlanır dedim ama anca 8,3 mbit'i gördüm.Yani bu kadar yalancılık olmaz.8 mbit Netlimitsizden paketinin hızı ile aynı neredeyse.

    Şimdi ben bunları alt yapı destekliyor diye yalan söyledikleri için tüketici hakem heyetine versem bir sonuç elde edermiyim.Bir yere varabilir miyim ? Böyle olacağını biliyordum zaten ama biraz kök söktürmek istiyorum bunlara.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    ttnete bişey olmaz seni ilk arayıp alt yapı desteklio diyen elemana olur olan anca

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    E hocam sen arayip sordugunda da desteklemiyor demisler sen cazip geldi gectim diyosun :/

    Valla taahutumu bozdum ttnet ile superonline fibere gectim 3 gun once. Zaten cayma bedelinide onlar odeyecek, mahallenin ağası gibiyim suan. 25k net goreceksin dedi eleman 23-25 arası hizi goruyorum. 49 lira oduyorum. +1 yilda d-smart hediyeli.

    NoToLeRaNcE tarafından 21/Haz/14 21:07 tarihinde düzenlenmiştir

    Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek
    Bir tanıdığıma 18mb i destekliyor diye 16mb i satmışlar. 12,2mb lerde dolaşıyor. 14,3 ü geçemedi.
    Ttnet tuhaf firma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2008
    Erkek

    Aradım ağzıma geleni söyledim.Gerekeni yapacam, önce hakem heyetine gidecem dedim.Bizden çıkan 16 mbit diyor.Sizden çıkan 16 mbit bana girmedikten sonra bir anlamı yok dedim bende.Öncelikle arıza kaydı oluşturdum.Bakalım uğraşacam biraz.

    @NoToLeRaNcE önce destekliyor diye paketi satmaya çalıştılar.Ben ayrı arayınca desteklemiyor dendi.Dediğim gibi böyle olacağını biliyordum zaten ama biraz hakkımızı arayalım en azından.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mart/2009
    Erkek

    Sikayet sitelerinden sikayet edince kedi gibi oluyolar 200 tl fatura indirimi yaptirdim site araciligiyla. 10 kere kayit actirdim once hep olumsuz cevap vermislerdi. Sikayetvardan bir kere sikayet ettim aninda indirimi yaptilar

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    insallah türkiyedi herkesin interneti 1mibt 100 tl olur.6-7 mbite 60 tl verionuz elin adamı 120 mbite 60 tl verio

     

    bize herşey hak


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

    Aradım ağzıma geleni söyledim.Gerekeni yapacam, önce hakem heyetine gidecem dedim.Bizden çıkan 16 mbit diyor.Sizden çıkan 16 mbit bana girmedikten sonra bir anlamı yok dedim bende.Öncelikle arıza kaydı oluşturdum.Bakalım uğraşacam biraz.

    @NoToLeRaNcE önce destekliyor diye paketi satmaya çalıştılar.Ben ayrı arayınca desteklemiyor dendi.Dediğim gibi böyle olacağını biliyordum zaten ama biraz hakkımızı arayalım en azından.

    Hocam modem üzerindeki hat değerlerine bakabilir misin?

    Bölgende saha dolabı vardır, sorguladıklarında 16-17 mbit'i görürler ama kablo sıkıntılıdır, gürültü fazla olduğundan 6-7 mbit oturur gibi gibi.

    Ev telefonu varsa ort. ulaşılabilir hızını sorgulayabilirim.


    arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam benim önceki modemim 5 mb mi neydi adam bana geliyor görünüyor diyordu ama değil 5 mb bana 1 mb anca geliyordu ve neredeyse internete giremiyordum.Kablolarda bir sıkıntı varmış(ev hattı sıkıntılıydı) senelerdir onun cacıklığını çektim ve sonunda kablosuz yapınca sorun çözüldü.


    Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 9