Ttnet Bu Ayak Ne Ayak=?
-
Dostlar ttnet bu ay bana 54 çekmiş.....45 oduyordum 1mp sınırsız kullanyıordum.Tarife değiştirmedim.O hızlı pakete flnda geçmedim.downloadım 51 GB ama sınırsız ttye ne oluyoki bilginiz varmı
-
karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------
Dostlar ttnet bu ay bana 54 çekmiş.....45 oduyordum 1mp sınırsız kullanyıordum.Tarife değiştirmedim.O hızlı pakete flnda geçmedim.downloadım 51 GB ama sınırsız ttye ne oluyoki bilginiz varmı
TTnet bu normal görmek lazım... -
50 gb den sonra sınırlı oluyodur belki :D ttnet bu yapar mı yapar...
-
benim bilmedigim bi zam felan yok dimi dostlar...tüketici mahkemesine gidiyorum pazartesi..8 30 da...analarını zukcem yada 45 ödücem....
-
karabagliturk bunu yazdı:
benim bilmedigim bi zam felan yok dimi dostlar...tüketici mahkemesine gidiyorum pazartesi..8 30 da...analarını zukcem yada 45 ödücem....
-----------------------------iyice bi araştır zam falan olabilir ama zannetmem yau 3g de geldi ucuzlaması lazım artık zam yapmışlarsa ebesinin şeysi :S
-
Git hoca kafalarına göre 5-10 ne koyarsak diye geçiriyolar faturaya.Benimde bazı aylar böyle 5-10 geçiriyolar.Her ay yapmıyolar ayaklanmasınlar diye.Bize çok fazla gözükmesede her ay 20-30 kullanıcıya dahi 5-10 geçirse ne kadar kâr ederler.
Ayrıca herhangi zam vb. durumlarda neden bilinen üzerinde ek bi ücret geldiğini ve nereden geldiğini faturada yazması lazım.Yazmamışsa oda suç.
-
ayın 8de odeme gecikmiş siz 14ünde ödemissiniz faiz işlemiş dedi.bana gelen mailde 18 diyordu...mail yanlıs gelmiştir o zmn dedi:)....demekki mailin geldigi gün yatırın.yoksa kılıf bulurlar:D
-
slm dostum tüketici mahkemesine gitsende ilkin o parayı ödeyeceksin zaten.
banada 63 tl geldi mutlaka bir açıklamaları vardır ttnet kadar şerefsiz bir kurum yok zaten net kesilir alt yapı çalışması yapıyorlar fatura fazla gelir ararsın bir cevap alamazsın netin hızını değiştirmek istersin biri derki ay sonu ara ay sonu ararsın derki zaten faturanıza yansıyacak değişiklik
adsl kurulumu yapcam müşteriye arıyorum sinyal geliyor modemin arayüzünden görüyorum tüm ayarları doğru yapmama rağmen net halen yok arayıp arıza kaydı yaptırıp 2 saat sonra düzelcek dediği ve 2 gün olup halen netin gelmemesi ve arayıp dakikalarca telefonda bekleyip gerizekalı birine denk gelip olayı iza edene kadar zaten bir işkence çekiyorsun sonra tekrardan arıza kaydı alıp 2 saat sonra düzelceğinden bahsedip yine başından salması müşterinin 1 hafta nete girememesi ve benim çileden çıkıp müşteri hizmetlerini arayıp bir güzel sövene kadar net gelmedi...
-
Ek servislere felan üye olmuşsundur belki yanlışlıkla?
-
Ne Ayak Olacak Kirli Ayak... Leş gibi Hemide Kokana Gibi.
-
Daha ttnet i aramamış, bu konu hakkında herhangi bir fikrin yok birde bilinçli müşteriyim dava açacam ayaklarındasın. Saf olmayın, tbt da açılan 21323213132 konudan %90 ı bu tarz. Birisi de mantıklı konu açsın, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaya kalkılırsa insanlar götüyle güler...