Ttnet Fatura
-
abilerim evime net bağlatalı 2 ay oldu sayılır 6 ay boyunca 25 tl ödemem gerekiyor 6 aydan sonra 50 tl flan ödeyicem ama evime hiç fatura gelmiyor :S ttneti aradim 2 aylık borcunuz var gibi bişi dedi borc sorguladım 70 tl diyor :S internetten baktım 2 aylık borcum var biri 29 tl biri 70 tl :S internett bağlatırken adam dedi 6 ay boyunca ev telefonuna yansır demişti ev faturamada 24 25 tl geliyor :S :S ne yapcam anlamadım hiç birşey :S
-
kardeş aynı dertten bende müzdaripim bizim burdaki telekom binasına gittim anlattım durumu adamlar tellen biyeri felan aradılar maraılar ama tık yok hala :S
-
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş aynı dertten bende müzdaripim bizim burdaki telekom binasına gittim anlattım durumu adamlar tellen biyeri felan aradılar maraılar ama tık yok hala :S
-----------------------------ne ödeyecemide bilmiyorum ki :S
-
eve fatura gelmiyo bildiğim kadarıyla doğayı koruyolar diye mail adresimi vermiştim maile geliyo o sorun değilde ilk fatura öyle geliyo ben 3+ sene önce kotalı kayıtdım sözde 30 gelcekti ilk fatura 50 gelmişti babam kapattırcaktı aq,, onun nedenini gişede ödediğin adam dahi bilmiyo arıyosun kimse s*klemiyo ama yapmadıkları halde bağlantı ücreti yok kurulum ücreti vb şeyleride kesiyolar diye zannediyorum diğer aylar yoluna girmesi lazım.
internetden baktığın temmuz ayınıda gösteriyordur. Telefon ağustosa kadar çekmiştir
-
siz insan gibi konuşmuşssunuz belli :D
gidip bağır çağır yeter lan bu ne bıktık sizden de 2 saate düzelir
yada uydunete geçecem allah bin belanızı versin
ve seninle konuşan adamada deki senide şikayet edecem bu ne ilgisizlik de garanti 2 saate hallolur :D