Ttnet Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

abilerim evime net bağlatalı 2 ay oldu sayılır  6 ay boyunca 25 tl ödemem gerekiyor 6 aydan sonra 50 tl flan ödeyicem ama evime hiç fatura gelmiyor :S ttneti aradim 2 aylık borcunuz var gibi bişi dedi borc sorguladım 70 tl diyor :S internetten baktım 2 aylık borcum var biri 29 tl biri 70 tl :S  internett bağlatırken adam dedi 6 ay boyunca ev telefonuna yansır demişti ev faturamada 24 25 tl geliyor :S  :S ne yapcam anlamadım hiç birşey :S

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

kardeş aynı dertten bende müzdaripim bizim burdaki telekom binasına gittim anlattım durumu adamlar tellen biyeri felan aradılar maraılar ama tık yok hala :S

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş aynı dertten bende müzdaripim bizim burdaki telekom binasına gittim anlattım durumu adamlar tellen biyeri felan aradılar maraılar ama tık yok hala :S

-----------------------------

ne ödeyecemide bilmiyorum ki :S

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

eve fatura gelmiyo bildiğim kadarıyla  doğayı koruyolar diye mail adresimi vermiştim maile geliyo o sorun değilde ilk fatura öyle geliyo ben 3+ sene önce kotalı kayıtdım sözde 30 gelcekti ilk fatura 50 gelmişti babam kapattırcaktı aq,, onun nedenini gişede ödediğin adam dahi bilmiyo arıyosun kimse s*klemiyo ama yapmadıkları halde bağlantı ücreti yok kurulum ücreti vb şeyleride kesiyolar diye zannediyorum diğer aylar yoluna girmesi lazım.

internetden baktığın temmuz ayınıda gösteriyordur.  Telefon ağustosa kadar çekmiştir 

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

siz insan gibi konuşmuşssunuz belli :D

gidip bağır çağır yeter lan bu ne bıktık sizden de 2 saate düzelir

yada uydunete geçecem allah bin belanızı versin

ve seninle konuşan adamada deki senide şikayet edecem bu ne ilgisizlik de garanti 2 saate hallolur :D

Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 5