folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Hakkında Bilgili Müritler İçeri Lütfen

Ttnet Hakkında Bilgili Müritler İçeri Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler yurt dişindayım her ay 60 60 gecırıyor bu ttnet sozlesme ımzaladıgım ıcın donduramıyorum kapatamıyorum birsey yapamıyorum ne yapabilirim yurt dısındayken bu hatta para odememek ıcın ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

tahütname imzalamış isen yapacak birşey yok. erken çıkmak istersende bir sonraki ayların ücretlerini kullanmasan dahi alıp öyle paket iptal ediyorlar.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Örneğin normal fiyatı 60 TL sen taahhütle 50 TL Ye aldığın hizmetten çıkarken kullandığın kadar ayın farkını Son faturada ödersin. Genel kural budur. EN iyisi müşteri hizmetleri ni aramaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Uyuz ettıler bugun yaa yurt dısındayım dıyorum gunluk ınternete gecmek istiyorum diyorum bunun ıcın telekom subesıne gıdıceksın dıyor ıkıye bır deli etti.2 ay once turk telekomun bı calısanı bana telefonda ıstedıgınız zaman gunluk ınternete gecebılırsınız demıstı sıkayet kaydı olusturdum bu konu hakkında bırsey cıkarmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

İnternet ihtiyacı olan biriyle görüş senin hattını o kullansın. Her halükarda sen o 60 ı ödeyeceksin yapabileceğin bişey yok. Arkadaşlarından biriyle görüş hattı o kullansın kabul etmezse 1 ay o ödesin 1 ay sen öde en azından zararını yarıya düşürürsün. Bunn dışında bir çözüm yolu yok.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

İnternet ihtiyacı olan biriyle görüş senin hattını o kullansın. Her halükarda sen o 60 ı ödeyeceksin yapabileceğin bişey yok. Arkadaşlarından biriyle görüş hattı o kullansın kabul etmezse 1 ay o ödesin 1 ay sen öde en azından zararını yarıya düşürürsün. Bunn dışında bir çözüm yolu yok.

Apartmanda herkesın ınternetı var.. ve komsuları fazla tanımıyorum birdaha Sozleşme imzalamıcam hıcbı sekılde 10tl fazla oderım ıstedıgım zaman kapattırırım veya wın alacagım sozlesme bıttıgı zaman .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

evet doğru demişler. istediğim her an günlük internet alabilirsin. ama senin başvuru ve ıslak imzan olması lazım. yoksa senin bilgilerini bilen biri, senin tarifenide değiştirir, sana kol gibi geçirttirirde. bu gibi durumlara mahal vermemek için ıslak imza istiyorlar. gitmeden önce halledeydin keşke.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

evet doğru demişler. istediğim her an günlük internet alabilirsin. ama senin başvuru ve ıslak imzan olması lazım. yoksa senin bilgilerini bilen biri, senin tarifenide değiştirir, sana kol gibi geçirttirirde. bu gibi durumlara mahal vermemek için ıslak imza istiyorlar. gitmeden önce halledeydin keşke.

birisini dondurdum digeri kaldi onuda onumuzdeki ayin 8 inde dondurcam yildirdi beni bu ttnet gercekten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Eger 24 ay sozlesme imzaladi isen ve iptal edemezsen,

ttnete verecegin para : 60*24= 1440 lira

turkiyeye kasimda git gel ucak parasi : $640 = 1300 lira 

Parayi halden anlamaz soygunculara verecegime, hakedene veririm daha iyi. 

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 9