Ttnet İ Şikaeyet Edelim
-
ttnetin sitesi olan http://adsl.onlinebasvur.com/16_netlimitsiz_basvuru.html burdan başvuru yapıldında 59 tl ödemeniz gerkirken süresi bittiği için 64 tl ödüyormuşsunuz tel konuşmaları sonrası bu çıktı oan göre bildiğiniz dolandırıcılık nasıl şikayet edebilirim
-
bunun ttnet le bı alakası yokkı kısısel bır sıte
adam yaptıgı her ıslem ıcın prım almak ıcın ıstedıgını yazar ama bu ttnet ı baglamaz kı
-
bildiğim kadar ile, onlinebaşvur.com ttnetin sitesi değil. ttnet bayiilerinden biri. ttnet için iş yapan hatta bir çok şikayet var bu site hakkında.
http://www.ttnet.com.tr/web/529-2670-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/24_ay_sabit_fiyat_kampanyasi burayı baz alabilirsin. tüm tarifeler kısmına gir, 24 ay taahhüte 52 lira mı ne yazıyor.
-
ttnet bizi aldatıyor
-
ben de muzdaribim esasında, 8 mb kadar limitsiz net başvurusunda bulundum. İstemediğim halde 3g mobil göndermişler iptal edicem muhattap bulamıyorum. İstemediğim şeyi nasıl iptal edeceksem.
-
bende 3 ay kadar önce ttnete internet başvurusunda bulundum. 3 hafta açmadılar, sonra gidip iptal ettirdim ve
uydunet bağlattım. ama şerefsizler iptal etmemişler fatura geldi. şikayet ettim ama nafile, hiçbir sonuç çıktığı yok
fatura göndermeyede devam ediyorlar.
kısacası TTNETE KAFAM DEĞİL BEN GİREYİM
-
netlimizde yim sürekli 60,50 geliyordu bu ay 77 gelmiş ne ayak anlamadım siktigimin sistemi nasıl bişey yav
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------bende 3 ay kadar önce ttnete internet başvurusunda bulundum. 3 hafta açmadılar, sonra gidip iptal ettirdim ve
uydunet bağlattım. ama şerefsizler iptal etmemişler fatura geldi. şikayet ettim ama nafile, hiçbir sonuç çıktığı yok
fatura göndermeyede devam ediyorlar.
kısacası TTNETE KAFAM DEĞİL BEN GİREYİM
-----------------------------
bizim burda ne gezer uydunet :S -
kul hakkindan baska bir sey degil ya
devlette destekliyor bu serefsizleri
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------kul hakkindan baska bir sey degil ya
devlette destekliyor bu serefsizleri
-----------------------------şirketin belirli bir hisesi hala devlette ama karışmıyolar yönetimine dahi + satın alınırken her kurum; devlet kurumu "TTNET kullanma zorunluuluğu" var yoksa devlet hiç bi şekilde telefon ve internet ödeneği ayırmıyor kurumlara!!!
edit : ayrıyetten bişi dikkatimi çekti 59 tl ödemeniz gerkirken süresi bittiği için 64 tl ödüyormuşsunuz neyin süresi bittiği için kampanyanın mı ?
edit2 : vayy amk yeni tarifeymiş netlimitsiz 54,90 satıştan kalkmış yerine netdiskli olan gelmiş. zorla kaktırın millete pazarlama stratejisi tam ibne lan bunlar :|