folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Ttnet İle İlgili Bir Yönlendirme Sorunu (Yardım)

Ttnet İle İlgili Bir Yönlendirme Sorunu (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Selamun Aleykum ilk önce

explorer a girince loading diyip bu resimdeki ip ye yönlendiriliyorum ... acaba nedeni nedir ? doğru değil diye tahmin ediyorum . http://212.156.1.15/redir/recoveryForm.jsp link bu resimle görmek isterseniz .

bkz : http://img70.imageshack.us/my.php?image=ttnetkm7.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

bilen bir arkadaş yokmu ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

bak sayfada eşşek kadar yazmış şifre yada kullanıcı adı hatalı die :) 

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    kardes modem ayarların yanlış ya kullanıcı adı ya şifre kontrol et
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    kullanıcı adı hatalı şifre hatalı olsa neden internete girsin bi fake gibi gördüm ama  ? tabi çokta emin değilim ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

kardeş aynısı geçenlerde banada oldu ttnetin bi hatasından dolayı oluyor şifreni kullanıcı adını girip durma bi işe yaramıyor denedim olmadı müşteri hizmetlerini aradım

(444 0 375) olayı anlattım baya uğraştım ama sonunda halloldu. tavsiyem müşteri hizmetlerini ara.

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hocam ttnet şifreni yanlış girdiğin için seni düzelt die uyarıo...

gir şifreni düzelt..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Şifreni kota sayfasından değiştirdinmi?Değiştirmediysen modem ayarları silinmiştir airties kullanıyosan protokol ayarları tt uyarlı olduğundan direk seni alanadınız hatalı sayfasına yönlendirir.Tekrar modemi kur...Eğer sorunu dün 19:00'dan sonra yaşamaya başladıysan 4440375 ara tr genelinde nec portlarda sorun vardı portun nec ise ondan kaynaklı olabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    eyw. beyler modemi kurdum hal oldu saolun.
Toplam Hit: 13488 Toplam Mesaj: 9