folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ttnet İle Turknet Arasındakifark Nedir?

Ttnet İle Turknet Arasındakifark Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

az evvel tel ile aradılar.4 ay indirimli.+modem hediye 4 ay sonra ayni fiat .telofon% 50 gibi ucuz falan dediler.ttnetle alakasi nedir diye sordum  .ttnetin şirketi falan dediler.bu nedir modem almak icin iyimiş.biligisi olan varmı acaba?

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

manfolder bunu yazdı:
    -----------------------------

az evvel tel ile aradılar.4 ay indirimli.+modem hediye 4 ay sonra ayni fiat .telofon% 50 gibi ucuz falan dediler.ttnetle alakasi nedir diye sordum  .ttnetin şirketi falan dediler.bu nedir modem almak icin iyimiş.biligisi olan varmı acaba?

alayı ttnetin alt yapısını kullanıyo. al ttnet

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

manfolder bunu yazdı:

alayı ttnetin alt yapısını kullanıyo. al ttnet

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

tek farkı saha dolapları ttnet ile arasındaki ttnet'in altyapısıyla kendi saha dolabını kuruyor yani ttnet müşterisi ile turknet müşterisi aynı saha dolabından hız almıyor buda şöyle bi avantaj sağlar sana ping değerin düşer daha yüksek hızlar alabilirsin çünkü yoğunluk azdır.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

turknet sözleşmes yapan var mı 59 tl telefon dahıl 2 sene boyunca kullanana gecen oldumu hızı servısı nasıldır ?

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 872 Toplam Mesaj: 5