Ttnet İle Turknet Arasındakifark Nedir?
-
az evvel tel ile aradılar.4 ay indirimli.+modem hediye 4 ay sonra ayni fiat .telofon% 50 gibi ucuz falan dediler.ttnetle alakasi nedir diye sordum .ttnetin şirketi falan dediler.bu nedir modem almak icin iyimiş.biligisi olan varmı acaba?
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------
az evvel tel ile aradılar.4 ay indirimli.+modem hediye 4 ay sonra ayni fiat .telofon% 50 gibi ucuz falan dediler.ttnetle alakasi nedir diye sordum .ttnetin şirketi falan dediler.bu nedir modem almak icin iyimiş.biligisi olan varmı acaba?
-----------------------------alayı ttnetin alt yapısını kullanıyo. al ttnet
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------manfolder bunu yazdı:
-----------------------------alayı ttnetin alt yapısını kullanıyo. al ttnet
-
tek farkı saha dolapları ttnet ile arasındaki ttnet'in altyapısıyla kendi saha dolabını kuruyor yani ttnet müşterisi ile turknet müşterisi aynı saha dolabından hız almıyor buda şöyle bi avantaj sağlar sana ping değerin düşer daha yüksek hızlar alabilirsin çünkü yoğunluk azdır.
-
turknet sözleşmes yapan var mı 59 tl telefon dahıl 2 sene boyunca kullanana gecen oldumu hızı servısı nasıldır ?