TTNET Kampanyası Yardım
-
hocalar bu ttnetın bilgisayarsız ev kalmayacak adlı kampanyasında satısa sunulan DELL Inspiron 15 R dizüstü bilgisayar nasıldır ? almalımıyım ?
Özellikleri :
İntel core i3-350M(2.26GHz, 3 Mb)
Original windows 7 home basic
320 Gb HDD
3 Gb (ddr3 1333 MHz)
15.6"HD(1366x68)WLED
512 MB ATI Mobility Radeon HD 5470
Yardımlarınızı bekliyorum...
-
36 ay boyunda 40,99 liralık taksitlerle odenıcek...
-
1475 tl hacı ben bu kadar para vermem bu pc ye.
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
1475 tl hacı ben bu kadar para vermem bu pc ye.
-----------------------------Aynen, bu pcye o kadar verilmez. Çok fahiş.
-
pahalı
-
36 ayy vadeli size bilgisayar vercek şirket varsa gidin ordan alın.ne kredi kartının limitinden gidiyor nede sizden peşin para istiyor.bence de direk almaya kalktınız zaman tabiki 1400 kusur lira fazla tabiki ama 36 ay vadeli hemde faturaya yansımalı olunca bence uygun...
-
HP PAVILLION DV6-3005 NOTEBOOK (WN773EA) i5-450 3GB 320GB 15.6 W7P
KDV Dahil 1.462,48 TL (Kargo Ücretsiz!)Havale: 1.389,36 TL Tek çekim: 1403,98 TL -
36 ayı bırak 24 aya bile vadeyle bu bilgisayardan alacağını zannetmiyorum..
Bir de internet parası da çıkıyor zaten.
Eğer peşin alabilecek durumdaysan bunu alma derim.Fakat bunun dışında da alsam yine vadeli alırım diyosan bence avantajlı.
-
komşum istiodu onla gittik kadının dediği şuydu işte kendi adsl faturanız + aylık taksit dedi
peki dedim ttnet de turkcelin telefon kampanyasındaki gibi müşteriye 40 diyipte 60 80 tl geçirmesin dedim bilmiyorum dedi ,)
bu işlere girme hacı
-
dikkatimi çekti tesadüf :) senin leptopla ilgisi yok ama onu verenlerle var biras :)
http://www.facebook.com/group.php?v=photos&gid=17220237766#!/group.php?v=wall&gid=17220237766
Harun Uğur Gedikli valla arkadaşlar aklı olan ttnet kullanmasın bir akrabam eskiden çağrı merkezinde çalışıyordu, pislik herifler ordaki çalışanları köle gibi çalıştırıyormuş ve bazı abonelerle tartışan bazı çalışanlar tartıştıkları abonelerin bilgileri elinin altında olduğu için onları alıp dışarda herhangi bir internet kafeden aboneler...in tariflerini, şifrelerini değiştiriyorlarmış valla akrabam hemen işten çıktı zaten ben de önümüzdeki ay sözleşmem dolunca bırakıcam bu lanet ttneti...bunlara ters konuşmaya da gelmez sonuçta dışarda yaparsa birşey ispatlayamaz şirket maazallah durduk yere kum gibi para öderiz
Edit : bunlara ters konuşmaya da gelmez demiş eleman :) ismide kabak gibi ortada :D