Ttnet Kapattırma Ve Ttnet Rezilliği
-
arkadaşlar biri adsl ve smile adsl de güzel kampanyalar var. gerçi buraya daha fiber internet gelmediği için bunlarla yetinmek zorunda kalacaz. 2004 yılından beri 6 senedir ttnet kullanıyorum artık bıktım. 8 mbite kadar diyorlar çok şükür 2 mbiti bile göremiyoruz. hatta şimdiki hız testinde 1 mb bile çıkmadı daha. telekomun kazığını yeterince yediğim için çağrı merkezini aradım kapattırmak istiyorum dedim "buradan kapatamazsınız" dediler. "açtırırken açıyoruz hatta online açıyoruz ya neden kapattırmayalım" dedim olmaz, müdürlüğümüze gelmeniz gerekir dediler. "telefonun üzerine olan kişi mi gelmesi lazım" dedim hayır fark etmez dediler. hat babamın üzerine adam işini gücünü bırakıp mı gidecek ben gittim "hattın üzerine olan kişi gelsin siz işlem yaptıramazsınız" dediler. "telefonda hani yaptırabiliyorsunuz dediniz" dedim. "yanlış bilgi vermişiz özür dileriz" dediler. babam işini gücünü bıraktı gitti hat onun üzerine ait. bu seferde bi sürü soru sormuşlar "neden kapattırıyorsunuz halbuki bir sürü kampanyalarımız var vs.. vs.. vs.." demişler. babam da "kapatın kardeşim ne uzatıyorsunuz filan demiş. tüm faturalarımı borcumu ödemiştim. hiçbir borcum yoktu ttnete. babamdan 140 tl kapattırma ücreti istemişler itiraz etmiş biz faturalarımızı zamanında öderiz borcumuz yok demiş geri gelmiş. ben araştırdım sadece otomatik ödemeden 50 tl lik fatura 1 gün geç tahsil edilmiş sadece. onun haricinde istedikleri işlem parası. neyse bunu da hallettik babam tekrar gitti bu sefer de kapatma işlemi ile ilgilenecek yetkili arkadaş izinde sonra gel demişler. bu sefer de babamla papaz oldum bana bağırıyo işimi gücümü bıraktım senle uğraşıyorum diye. bu kadar şeyi neden mi yazdım işte ttnet rezilliği. açtırırken her kolaylığı sağlıyorsunuz da her köşe bucağa koca puntolarla TTNET ABONE MERKEZİ yazıyorsunuz da hatta ve hatta telefonla 5 dakikada hat açıyorsunuz da online olarak üye alıyorsunuz da neden hattımı kapattırmak istediğimde kapatmıyorsunuz ey ttnet ? başıma açtığın işlere bak ttnet ?
-
ben ttnetin icralık dosyalarıyla uğraşan bi avukatın yanında durdum bir süre de kardeşim neler neler gördüm allahsızlardan bir bilsen, kimse okumadan etmeden sözleşme imzalıyor ama iş kapatmaya gelince 200-300ü geçiriyorlar hat kapansa bile bilmem kaç ay sonra modem parası çıkartıyorlar, tabi garibim vatandaşın bundan haberi yok en son icra mektubu gelince anlıyor bunların ne mal olduğunu. allahım bize sabır ver başka bişey demiyorum
-
müdürlük dedikleri yerler il merkezlerinde ilçelerden bile kapatamıyorsun.
-
Hacı 2 Gün Önce Gece Aradım Bunları Benim İnternet
1 Mbit'i Geçmiyordu 8 Mbit Tarifesindeyim
Dedim Hacı Dayı Durum Böyle Hız 1 Mbit'i Aşmıyor Dedim.
Arıza Kaydı Aldılar Öbür Gün Akşam Üzeri Aradılar düzelttik Kontrol Et
Dediler Baktığımda 7 Mbit İle Bağlanmaya Başladım Eskisi Gibi
Şuan 2 Mbit'e Düştü Hız 2-3 Günde Bir Arican Kaltakları.
-
ttnet i kapatmadan başka bir firmaya geçiş yap
-
bizim peder işi biten öğrenci evimin internetini kapamaya gitmiş aynen onuda traşlamışlar yok kampanya vs vs var kalın diye peder demiş ev telefonundan sabit ücret almayın kapatmayayım demiş yalandan olmaz demişler kapamışlar hemen.namussuzlar paraya doymadı yiyip bitirdiler milleti
-
Bende kapatmak istiyorum ama 300 lira fatura cıkarıyorlar . 8 mb görünen hız 1.5 mbyi geçmiyor . MH ni aradgım zaman bulundğunuz şehirde 1.5mb yi geçemiyor diye bi açıklama yapıyor bana . Ulan ibne oki geçmiyor bana neden 8mb verdiniz
Anlamak çok zor . -
smile adsl ile biri adls nin telekomdan farklı oldugunumu sanıyosun hepsi aynı şey kampanya olabilir ama adam her türlü biyerden geçirmeye bakıyor. smile ve biri adls telekomdan hat kiralayan şiketler ne tutturursam diye düşünen şiketler hepsinden bıktık açıkçası rekabet yok telekomdan ayrı bi hat üstünde çalışan bişi çıksa direk ona geçerim ...telekom türkiyede tek el başka bi seçenek yok smile biri cart curt hepsi uydurmaca şeyler sonuçta hepsi telekom un ayagı kolları
-
Bulunduğunuz yerde varsa uydunet'e geçin. 1 Mb aldıysanız 1 Mb hızınız oluyor. Dosya indirirken 100 KB ile değil 120 KB ile çekebiliyorsunuz. Ttnette 110'un üstüne çıkmıyor.
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------
smile adsl ile biri adls nin telekomdan farklı oldugunumu sanıyosun hepsi aynı şey kampanya olabilir ama adam her türlü biyerden geçirmeye bakıyor. smile ve biri adls telekomdan hat kiralayan şiketler ne tutturursam diye düşünen şiketler hepsinden bıktık açıkçası rekabet yok telekomdan ayrı bi hat üstünde çalışan bişi çıksa direk ona geçerim ...telekom türkiyede tek el başka bi seçenek yok smile biri cart curt hepsi uydurmaca şeyler sonuçta hepsi telekom un ayagı kolları
-----------------------------her sözün doğru katılıyorum.smile adsl deyim ttnetten bıktım da geçtim smile...ibnesine
biri olsun..smile..olsun sonuç aynı..ttnet altyapısı..
yalnız çğrı merkezinden biriyle tanışmıştım.adamın anlattıkları içler acısı.en önemliside çağrı merkezlerini arayıp
abonelik almanız resmen sözleşme anlamı taşıyor vede hertürlü yaptırımı kabul etmiş oluyorsunuz.dahda önemlisi sözleşmelerde olmayan
malum maddeleride kabul etmiş oluyorsunuz.mesela 2 mbs den 1 mbs ye tekrar geri geçiş yapmak isterseniz 100 tl gömüyorlar
halbuki sözleşmelerde buna benzer madde yok
-
Beyler aklımda bir proje var. Google fiber neti türkiyeye getirmek için örgütlenme yapma. Şöyleki facebookta vs gördüm. Adamlar grup açmışlar. "Bring google fiber to bilmemnere" Ben de böyle bir grup açıp beraberinde bir site ile bunu çok iyi bir şekilde örgütlemek istiyorum. Tabi web programlama felan bilmiyorum. Onun için hazır script vs varsa bana gerekli. Belki bu olay için ayrı bir konu açabilirim. Sitemde herhangi bir reklam vs olmayacak. Amacım tr de hayat standardını biraz olsun yükseltmek. Bu iş için gönüllü olan varsa çalışmalara başlayalım. He bu arada bu fikrimi çalan olursa onun ta aq. Google fiber netin tanıtımını profilimde paylaşılanlar kısmında görebilirsiniz.