Ttnet Kınaması
-
Arkadaşlar Merhaba.
8-10 gündür bi problemim var internet hız ve ping sorunumla ilgili, öncelikle,
2 güne kadar sunucu iplerine çektiğim pinglerde geri bildirimi 35 40 ms olarak geliyor ama bağlantı 9400 küsürlerde ttneti aradım yardımcı olamadılar.
2. bugünde internet hızım 1.65 küsürlere indi arıza kaydı bıraktım muhtemelen çalışma var ama bi bilgisi olan varmıdır acaba.?
teşekkür ederim.
-
Kınama söv hatta sövelim ; Amk senin TTnet.
-
hocam bu ping sorunu genel bi sorun diye biliyorum. senin bağlantıyla ilgili değildir muhtemelen. son 2 haftadır herkes pingden şikayetçi.
-
ya diyorumki pingim 48 50
cevap : internet hızınızda problem gözükmüyor
ya ... töbe ya adamları orda teknik destek diye tutmuşlar iki soru soruyosun cevaplamıyorlar.
-
Grkn bunu yazdı:
-----------------------------
ya diyorumki pingim 48 50
cevap : internet hızınızda problem gözükmüyor
.... töbe ya adamları orda teknik destek diye tutmuşlar iki soru soruyosun cevaplamıyorlar.
-----------------------------valla sağol ya içimi ferahlattın bi ara modemi işletim sistemini değiştirmeyi kafama koymuştum meğer tek mağdur ben diilmişim :D
-

biraz once 853 le indiriyordum netle ilgili sıkıntı yok ama o hıza vurunca net iyicene gidiyor video cok zor doluyo donarak izliyorum ama kapatınca füze
-
bu internet hız olayını çözemedim gitti arkadaş. Arkadaşımın evinde 8 mb internet var youtube den video izleyemiyoruz. Ama o videoyu indirirken hız 800kb ten aşağı inmiyor. Bende de 2 mb var video indirmeden rahatlıkla izleniyor.
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------biraz once 853 le indiriyordum netle ilgili sıkıntı yok ama o hıza vurunca net iyicene gidiyor video cok zor doluyo donarak izliyorum ama kapatınca füze
-----------------------------Bağlantı hızın 8 mbit ise o olay zaten çok normal. Çünkü 8 mbitin hepsini zaten indirdiğin dosya için kullanıyor, video haliyle yavaş olacak bu durumda hızlı olması zaten beklenemez. Ama indirdiğin dosyanın hızını 5mbitte sabitlersen izlediğin siteye göre, geriye kalan yaklaşık 3mbit ilede hızlıca video izlersin.
-
TTnete komple ben gireyim. sadece 1 hafta içinde 20 tane arıza kaydı bıraktım, biz sizi arıcaz dediler hep, yine ben aradım, rivayete göre 2 ay fatura ödemeyince düzeliyomuş :F