TTNET Kullanıcı Adı İle Başka Yerden Bağlanmak?
-
TTNET kullanıcı adı ile başka yerden bağlanabilir miyim.Mesela iki farklı şehirde evim var ordaki nete burdan baglancam giibi
-
Hayır bağlanamazsın kullanıcı adı ve şifre sadece o hat için çalışır.Eğer öğrenciysen ve memlekete dönüyorsan adsl aboneliğini maksimum 3 ay için dondurabilirsin.Ben az önce dondurdum.3 ay boyunca para vermezsin.Yok eğer ben memlekettede kullanıcam diyorsan adsl nakil işlemi yaptır
-
olmaz :)
-
pehhh sağolun :))
-
Geçen net kurulumu için amcaoğluna gittim benim eski modemi kurduk kullanıcı adı ve paralo smile adsl aitti bir baktım arayüzden ip almış modem dedim nete gircekmi acaba netede girdi abonelikte ttnet garip bir şey ve halen öyle kullanıyor yapmadım ayarlarını :D
-
wi-fi kullanabilirsin ttnet bağlantısı varsa gittiğin yerde.onun haricinde yapamazsın.o hat üzerinden.yoksa mahalle üzerinde basit şifreleri olan bi çok kullanıcı var.kullanırdım hepsini.
-
sabit hat zorunluluğu kalktımı tam olarak bilmiyorum ama eğer kalkarsa bu mantık kırılır. Internet bi hatta sabitlenemediği için heryerden bağlanırsın galiba bilemiyorum araştır.
-
ttneti ara su ilde su numaradanda kullancam de açsınlar sana kullanırsın