TTNET Kullanıcı Bilgilerimle Başka Telefon Üzerinden İnternete Bağlanma?
-
Başlık biraz uzun olabilir ama yazacak bişey bulamadım. Arkadımşımdan ödünç bir modem aldım bugün geldim taktım bilgisayara baktım direk internete giriyor :) modem bilgilerine bakıyorum, aldığım arkadaşın ttnet bilgileri var. ee hat farklı ama? benim numaramda nasıl çalışıyor;? ttnet buna izin vermeyemi başladı? bilgisi olan varmı? aslında hem iyi hem kötü.. şimdi benim kullandığım internet onun faturasınamı yansıyacak? bir yandan bu şekilde milletin bilgileri kullanılabilir olduğundan sıkıntı yaratır ama bir yandanda artık bilgilerimle istediğim evde internete girebilirim :)
not: yazım yanlışları olabilir klavye sorunlu biraz
-
dostum benim bildiğim kadarıyla sen şimdi modemi kendi evine bağladığında, eğer evindeki hatın internet kullanımına açık ise modemde başka birinin bilgileriyle nere girebilirsin. evindeki telefon hattı ile bağlı olan internet farklı kişiler üstüne olabiliyor. bildiğim bu. yanlış da olabilir iddaa etmiyorum
-
aynı santrala baglıysanız oluyor öyle diye biliyorum ama emin değilim
yada internet hızında değişme oldu mu ? tabi arkadasınla aynı hızda net kullanıyorsan olmamıstır /:
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
Başlık biraz uzun olabilir ama yazacak bişey bulamadım. Arkadımşımdan ödünç bir modem aldım bugün geldim taktım bilgisayara baktım direk internete giriyor :) modem bilgilerine bakıyorum, aldığım arkadaşın ttnet bilgileri var. ee hat farklı ama? benim numaramda nasıl çalışıyor;? ttnet buna izin vermeyemi başladı? bilgisi olan varmı? aslında hem iyi hem kötü.. şimdi benim kullandığım internet onun faturasınamı yansıyacak? bir yandan bu şekilde milletin bilgileri kullanılabilir olduğundan sıkıntı yaratır ama bir yandanda artık bilgilerimle istediğim evde internete girebilirim :)
not: yazım yanlışları olabilir klavye sorunlu biraz
-----------------------------artık telefon hattı olmadan da internet hizmeti verdiği için hat ile kullanıcı adı arasında ilişkilendirme kurmuyor.
-
şehirlerde 4 -5 gibi bölgeler var bi bölgeye 5-6 mahalle düşüyor. bölgeler yani sistemin tutuldugu aynı yere denggelirse çalışır.